Ballina Jeta ​DUAJA KUR DEL NGA SHTËPIA 

​DUAJA KUR DEL NGA SHTËPIA 

3
0
SHPËRNDAJE

Thotë Muhamedi a.s.

“Kush thotë kur të dalë nga shtëpia e tij:

  • Bismilahi tevekeltu ala llahi, ve la havle ve la kuvvete il-la bil-lah -,
    I thuhet atij; U mjaftove me këtë dhe u mbrojte,,  dhe prej tij largohet shejtani”.

( Në shqip: Në emër të Allahut, iu mbështeta Allahut, nuk ka forcë e as fuqi përveç se me Allahun).

Ragmi D./ Freskirinore.com 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here