2:25 am - Wednesday December 13, 2017

Author Archives: lexo...

LAJMI I FUNDIT/ Djegë qelinë e burgut njëri prej Grupit të Kumanovës

SharePër shkak të maltretimit të vazhdueshëm nga policia, Rufki Dogani njëri prej pjesëtareve të Grupit të Kumanovës ka djegur qelinë ku ka qenë i vendosur, merr vesh ekskluzivisht Gazeta Lajm. Rasti ka ndodhur para 30 minutave dhe...

Siriania kishte 3 jetimë bëhet “nënë” edhe për 300 jetimë të tjerë

ShareSiriania 35 vjeçare Maxhide Ramadan, krahas fëmijëve të saj ajo është bërë “nënë” edhe për 300 fëmijë të tjerë për të cilët ofron përkujdesje vullnetare në jetimore. Maxhide Ramadan, e cila ka humbur bashkëshortin...

Namazi i xhumasë, ditën e Bajramit.

Share Për të mos komplikuar çështjet, fetvaja në këtë çështje sipas medhhebit hanefij është kjo: Ibni Abdini Allahu e mëshiroftë thotë: Sipas medhhebit tonë jemi të obliguar ti falim të dyat, edhe namazin e bajramit edhe të...

Nga korrje-shirjet, sigurohen rreth 60 për qind të nevojave për bukë

ShareNë Kosovë rreth 80 për qind e sipërfaqes së mbjellë më kulturë të grurit është korrur, thonë autoritete përgjegjëse në Prishtinë. Sipërfaqja e mbetur pa përfunduar është në pjesët kodrinore – malore. Sipas të dhënave...

Gjërat që njerëzit e mençur nuk thonë në punë

ShareJanë disa gjëra që nuk thuhet në punë. Mund të kaloni nëpër faza të caktuara dhe thënie të caktuara mund të ndikojnë negativisht në punën tuaj.Prandaj, janë disa gjëra që njerëzit e mençur nuk i thonë asnjëherë.Ja...

Mjekët i rekomandojnë të ulë peshë, ai gjenë zgjidhjen! (FOTO)

ShareMjekët i rekomandojnë të ulë peshë, ai gjenë zgjidhjen! (FOTO) Pesha e tepërt do ju bëj problem gjatë gjumit dhe ndenjes, i thuan mjekët njeriut më të trashë. Por, ai gjenë zgjidhjen, shih foton: ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

Alban Fetai, fotografi nga Gostivari që u certifikua nga Photoshop

ShareAlban Fetai nga fshati Cegran i komunës së Gostivarit është një fotograf i ri i certifikuar nga Photoshop, shkruan Freskirinore.com. “Jam Alban Fetai nga fshati Cegran komunes se Gostivarit qendroj dhe veproj ne itali qe nga viti...

Benjami ishte po aq i dashur dhe i vlefshëm ashtu si Benjamini për hazreti Jakubin.

ShareDhimbje dhe krenari “Dhe, nëse dikush shpëton një jetë, është sikur të ketë shpëtuar jetën e gjithë njerëzimit.” (Maide, 5:32) E nderuara familje e Benjaminit! E kuptoj se Benjamin për ju ishte po aq i dashur dhe i vlefshëm...