3:39 pm - Wednesday January 17, 2018

Author Archives: Portali Freskirinore

Ligjërata javore në Xhaminë e f.Toplicë me hoxhë Muamer ef. Rexhepi (FOTO)

ShareFalenderimi i takon Allahut, të Gjithmëshirshmit Mëshirëplotit, paqja dhe bekimi qoftë mbi të Dërguarin si mëshirë për mbarë botët, familjen e tij dhe të gjithë shokët e tij, mbi ndjekësit e tyre dhe këdo që i ndoqi ata...

Gramshit /Bashkia nuk i jep leje ndërtimi për kasollen e lopës një 80 vjeçar Nasufi : Për lopën time ligji vepron më fort se kurrë

Share Gramshit /Bashkia nuk i jep leje ndërtimi për kasollen e lopës një 80 vjeçar  Nasufi : Për lopën time ligji vepron më fort se kurrë Hasan Nasufi një 80 vjeçar nga fshati Trashovicë i qytetit të Gramshit e ka zënë halli...

E uruar qoftë dita e pavarësisë për jetë të jetëve

Share Selver Xhemaili Falënderimi i takon Allahut xh.sh., salati, selamet, bekimet i takojnë krijesës më të përkryer pejgamberit të fundit të Allahut Muhammedit a.s.. I nderuari xhemaat, I Madhi Allah në Kur’anin Fisnik ka urdhëruar: “Të...

Secili në Kur’an do të gjejë sa vlen në të vërtetë

Share Para disa vitesh m’u dha rasti që të marr pjesë në një konferencë që i kushtohej problemeve të rilindjes islame. Në konferencë, e cila u mbajt në një qytet të madh evropian, një numër i madh dijetarësh të njohur shfaqën...

Fëmijët i mësojnë ato gjëra që i përjetojnë në familje

ShareFëmija që përjeton sjellje armiqësore, mëson të grindet. Fëmija që përjeton indiferencën, mëson të jetë i vetmuar. Fëmija që përjeton kritika, mëson të gjykojë të tjerët. Fëmija që shpesh herë paditet nga të tjerët,...

Profesori shqiptar nga Gostivari ligjëron në Tanzani: Vendet afrikane kanë shumë ngjashmëri me Ballkanin Perëndimor (Foto)

Share Gjatë qëndrimit njëmujor, Ademi ka fituar përshtypje se vendet afrikane në aspektin ekonomik kanë ngjashmëri të mëdha me vendet e Ballkanit Perëndimor, ku gjendet edhe Maqedonia. Ekonomisti shqiptar nga Gostivari, Visar...

5 arsye pse fansat largohen nga faqja juaj në rrjetet sociale

ShareNuk ka asgjë më emocionuese për një administrator të faqes apo profilit të tij në rrjetet sociale, se sa të shohë numrat e fansave të rriten. Të krijon ndjesinë se po arrin diçka, përpjekjet e tua të marketingut po funksionojnë....

Irinej: Dënimi i Mlladiqit, vepër e djallit

SharePatriarku serb, Irinej ka komentuar vendimin e Tribunalit të Hagës për dënimin me burg të përjetshëm të Ratko Mlladiqit. Irinej ka thënë për mediat serbe se vendimi për dënim të Mlladiqit ishte “vepër e djallit” dhe se...