3:42 pm - Wednesday January 17, 2018

Author Archives: ssh

Tregim: Nëse doni ta shkatërroni një vend, vetëm lironi gomarët e atij vendi

ShareNga: Rijad Imeri Një gomar ishte i lidhur për një peme Erdhi shejtani dhe e zgjidhi litarin e tij Hyri gomari në kopshtin e komshiut dhe filloi me ngrënë çdo gjë që gjente para vetes Kur e pa gruaja e pronarit të kopshtit gomarin...

Uji i tharrët në Negotinë të Pollogut me shumë veti shëruese (VIDEO)

ShareTe uji i tharrët në Negotinë të Pollogut, janë zbuluar shumë veti shëruese, sidomos për ato sëmundje me të cilën vuan më së shumti popullata jonë. Se për cilët sëmundje sqaron qartë Mr.Arben Seferi. Për të ardhur në...

Me kë jeni kapur për dore?

SharePlaku shikonte fëmijët të cilët ndërtonin një kështjellë nga rëra… Sapo e mbaruan kështjellën e imagjinuar për të cilën harxhuan aq shumë kohë dhe durim, erdhi një valë deti e cila e rrafshoi me tokën. Plaku priste...

Të duhemi për hirë të Allahut xh.sh – Ligjëron Hoxhë Afet ef.BEADINI / VIDEO JUMU’AH

ShareTë gjitha falënderimet e plota dhe madhështia absolute i takojnë vetëm All-llahut të Madhëruar, Zotit të Vetëm, ta pashoq, i Cili na krijoi nga asgjëja, jo nga nevoja e Tij për ne, por si dëshmi e dashnisë së Tij ndaj nesh! Shembullin...

A bëhet HAXHI vaxhib në qoftë se e kryejmë Umren? – …

SharePyetje: Zakonisht dëgjohet se në qoftë se dikush kryen Umren një herë, kryerja e haxhit bëhet i detyrueshëm (Vaxhib) për të. Ju lutemi na qartësoni këtë çështje! Përgjigje: Kjo nuk është e saktë. Thjesht kryerja e Umres...

Avokati dhe telefoni – Portal informativ dhe edukativ FRESKIRINORE

ShareNjë avokat i ri e kishte rregulluar zyrën për mrekulli. Ndërsa si kurorë të saj, në tavolinë vendosi një telefon mjaft luksoz ashtu që të dukej me rëndësi. Ndërkohë erdhi klienti i parë, ndërsa avokati mendonte ta impresionon....

E gëzoftë kombi Bibliotekën “Rruga e Rilindjes”, perlën e qytetit!

ShareDitë historike, ditë e rrallë jete! Sot ishte rast historik per Forumin e të Rinjve Muslimanë, për qytetin e Gostivarit dhe te gjithe vendin –  u shpreh MR.AMET MEMEDI , Drejtor i përgjithshëm i Forumit të të Rinjve Muslimanë,...

Jo të gjithë e besuan, por lajmi është i vërtetë, Smartfoni që kushton 4 dollarë

ShareKëtë vit u njoftua një smartfon 4-dollarësh për tregun indian dhe jo të gjithë e besuan, por lajmi është i vërtetë. Shitjet e celularit Freedom 251 do të nisin më 30 Qershor. Celulari i krijuar nga kompania indiane “Ringing...