2:07 pm - Wednesday January 17, 2018

Author Archives: FreskiRinore

A i zgjoni fëmijët tuaj për namaz?

ShareNjë grua, i tha një Hoxhe duke kërkuar zgjidhje: “O Hoxhë, fëmijët e mi e kanë gjumin shumë të rëndë, nuk mundem t’i zgjoj për namaz sabai. Cila është zgjidhja?!” Tha: “Nëse bie zjarri dhe afrohet...

Me të mirat që të ka dhënë Allahu kërko ta fitosh botën tjetër / VIDEO

Share•Ju sjellim ligjëratën e ditës së sotme të Xhumasë, projekt ky që realizohet në bashkëpunim me Xhaminë Hamza dhe gjitha Video ligjëratat i gjeni të vendosura nē portalin www.freskirinore.com• •••Ligjērues: Afet ef.BEADINI••• Të...

Ensar Sinani – Suretul-Bekare (284-286)

Share Nëse kjo Video nuk hapet: KLIKO KËTU Ensar Sinani – Suretul-Bekare (284-286) Të gjitha të drejtat e rezervuara © freskirinore.com ® Mos i bëj vetëm ‘LIKE’ këtij postimi por SHPËRNDAJE pasi dikush mund të ketë nevojë...

Agjërimi është një mësues i mirëfilltë dhe me vlerë për çdo një individ

ShareNë vend të urimit… Njëra nga përmasat e shumta dhe të frytshme psikologjike të agjërimit thotë se: Agjërimi është një mësues i mirëfilltë dhe me vlerë për çdo një individ. Në saje të agjërimit individi arrinë...

Namazi i Teravisë dhe namazi i natës

ShareMr.Ragmi Destani Koha e namazit të teravive është pas namazit të jacisë dhe para namazit të vitrit deri para namazit të sabahut. Transmetohet nga Arxhefe të ketë thënë: Aliu r.a.urdhëronte në namaz të teravisë, dhe bënte...

Një femër serbe në Zvicër kaloi ne Islam, ajo shqiptoi shehadetin në xhaminë e Wetzikonit të Cyrihut

ShareNë ditën e katër të muajit të shenjtë të Ramazanit, në xhaminë e Wetzikonit në Kantonin e Cyrihut në Zvicër, në prezencë të imamit të kësaj xhamie, Bashkim Aliu një femër serbe ka pranuar fenë Islame.  “Një femër...

Lutu dhe vetëm lutu….”Unë jam afër”

ShareLutu dhe vetem lutu….”Une jam afer” Shkruan: Hoxhë Zekerija Rushani Ramazani pos frenimit nga te ngrenit dhe te pirit, eshte Muaji i maratones se mbjelljes dhe, korrjes ne fund te asaj qe do mbjellim ne ditet ne vijim....

Sot ia dhamë lamtumirën e fundit Dr. Musli Bajramit, Allahu e mëshiroftë (FOTO)

ShareSot ia dhamë lamtumirën e fundit Dr. Musli Bajramit, Allahu e mëshiroftë. – Thënia Profetike: “Vdekja e një dijetari është vdekje e një bote”, sot ky realitet përkon me humbjen dhe ndarjen nga jeta e profesorit...