10:04 pm - Monday December 11, 2017

Archive: Pa Kategorizuar Subscribe to Pa Kategorizuar

Gramshit /Bashkia nuk i jep leje ndërtimi për kasollen e lopës një 80 vjeçar Nasufi : Për lopën time ligji vepron më fort se kurrë

Share Gramshit /Bashkia nuk i jep leje ndërtimi për kasollen e lopës një 80 vjeçar  Nasufi : Për lopën time ligji vepron më fort se kurrë Hasan Nasufi një 80 vjeçar nga fshati Trashovicë i qytetit të Gramshit e ka zënë halli...

Profesori shqiptar nga Gostivari ligjëron në Tanzani: Vendet afrikane kanë shumë ngjashmëri me Ballkanin Perëndimor (Foto)

Share Gjatë qëndrimit njëmujor, Ademi ka fituar përshtypje se vendet afrikane në aspektin ekonomik kanë ngjashmëri të mëdha me vendet e Ballkanit Perëndimor, ku gjendet edhe Maqedonia. Ekonomisti shqiptar nga Gostivari, Visar...

Sa mbesin prej pagës prej 6 mijë frangash në Zvicër?

Share Krahasuar me vendet e tjera evropiane, niveli i pagave zvicerane duket të jetë shumë i lartë. Megjithatë, një vështrim më i afërt në buxhetet dhe shpenzimet e familjeve tregon se pagat zvicerane nuk janë aq të larta sa duken. Si...

Top 10 shtetet rekord të Haxhit 2017

ShareTop 10 shtetet rekord për Haxhxh 2017 Shihni foton ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

Dita e arafatit eshte dita ku u takuan mbas 100 vitesh Ademi a.s me Havan (alejha selam).

Share1) Dita e arafatit eshte dita ku u takuan mbas 100 vitesh Ademi a.s me Havan (alejha selam). 2) Ti japim jete kesaj dite me dhiker agjerim, lexim kurani dhe dua. Sepse dita e arafatit eshte nje dite qe e ka vlersue Allahu xh.sh. 3) Kush...

Buzëqesh, munde depresionin dhe zhgënjimin

ShareHfz. Mehas Alija Xhemat i respektuar, këtë hutbe dua ta filloj me një tregim. Në fakt, bëhet fjalë për një baba, i cili me edukatën e tij, e përgatiti djalin për jetën dhe sfidat e saj. Babai shqetësohej për djalin e tij,...

Ç’ka e shtyu njeriun e parë t’i afrohej pemës?

ShareNjeriu i parë pati arsye dhe duke gjykuar me atë arsyen e tij e pa me vend t’i afrohej pemës së ndaluar edhe pse më vonë u pendua meqë pa se gaboi. Ç’ka e shtyu t’i afrohej pemës?  Fjalët e djallit...

Vdes Palestinezja e fundit me shtetësi të Kalifatit Osmanli.

ShareDitët e fundit ka ndërruar jetë Pelestinezja e fundit e cila mbante shtetësinë osmanlite dhe kartën e identitetit të Kalifatit Osmanli. Burimet gazetareske turke bëjnë të ditur se e moshuara Merjem Ammash ka banuar në Haifa dhe...