2:11 pm - Wednesday January 17, 2018

Archive: Ramazani Subscribe to Ramazani

Për nder të xhumasë së fundit të Ramazanit dhe natës së Kadrit, O ALLAH I MADHERISHEM…

ShareO ALLAH I MADHËRISHËM Për nder të xhumasë së fundit të Ramazanit dhe natës së Kadrit: – Na e prano agjërimin e Ramazanit. — Na mundëso të ardhme të kënaqur. – Na mëshiro neve, familjet tona dhe miqtë tanë. –...

Dënimi i paraparë për mosdhënien e Zeqatit…

ShareShkruan: Hoxhë Jusuf Zimeri Personi i cili nuk e jep zeqatin vullnetarisht për pasurinë e cila duket, atëherë nga organi kompetent i tërhiqet vërejtja, e nëse edhe mëtutje vazhdon atëherë ajo pjesë e pasurisë i merret me dhunë....

Sofra më e gjatë e iftarit për 30.000 persona në një hapësire prej 5 km, në Stamboll / FOTO

ShareSofra më e gjatë e iftarit ne Stamboll eshte pergatitur per 30.000 persona në një hapësire prej 5 km. . ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

IFTARI MË I KËNDSHËM I KËTIJ RAMAZANI / FOTO

ShareIFTARI MË I KËNDSHËM I KËTIJ RAMAZANI / Me fëmijët shqiptarë në Nyrnberg të Gjermanisë / 25. 06. 2016. Shumica e tyre agjërueshëm, edhe pse iftari këtu në ora 21 e 33. Zoti i ruajtë këta dhe ju dhashtë suksese, në të...

Po si është puna me ata që nuk e agjërojnë hiq…Ka thënë Pejgamberi sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem

SharePo si eshte puna me ata qe nuk e agjerojn hiq.. Pejgamberi sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem ka thënë: “Derisa isha fjetur me erdhen dy njerez dhe me kapen per kraheve e me shpien tek nje koder e veshtire (per t’u ngjitur)....

Robër të Allahut, e jo të Ramazanit…

ShareHfz. Mehas Alija Falënderimet dhe lëvdatat më të mëdha janë për Allahun e Madhëruar, Zotin dhe Krijuesin e të gjitha botëve. Selami dhe përshëndetjet tona qofshin edhe për të Dërguarin e Allahut, Muhammedin Alejhisselam,...

Dobitë mjekësore të mbajtjes së agjërimit, shkruan Dr.Sci.Besim Memedi

ShareAGJËRIMI është praktikë e mirë, nëse aplikohet në mënyrë të duhur. Agjërimi ndihmon në eliminimin e helmeve (toksinave) nga trupi. AGJËRIMI i jep pushim sistemit tretës – organet digjestive pushojn. Kjo ndihmon në mbajtjen...

Nevoja dhe rëndësia e Istigfarit, ligjëron Hoxhë Zekerija Rushani / VIDEO

ShareMë poshtë do keni mundësinë të shikoni VIDEO-ligjëratën, me temë Nevoja dhe rëndësia e Istigfarit, ligjërues hoxhë Zekerija Rushani. Emision ky që gati disa vite me rradhë realizohet në Tv globi , Shkëndijat  e Udhëzimit...