3:16 pm - Wednesday January 20, 3813

Archive: Ramazani Subscribe to Ramazani

Portali Freskirinore ua uron festën e KURBAN BAJRAMIT

SharePortali Freskirinore ua uron vizitorëve  dhe të gjithë besimtarëve islam festën  “Bajrami i Kurbanit”, me urimet më të mira në jetën e tyre dhe në mesin e familjeve të tyre. “Namazi im, kurbani im, jeta...

Kampionati vjetor botëror për musliman – a jemi gati?!

ShareKa mbetur vetëm edhe 1 ditë nga fillimi i kampionatit botëror për musliman. Ja disa të dhëna për këtë ngjarje të madhe: 1. Ky kampionat mbahet çdo vit dhe zgjatë 29-30 ditë 2. Pjesëmarrja në të është e obligueshme për...

E vërteta mbi numrin e rekateve të namazit të Taravisë

ShareNë emër të Allahut, Mëshirusit të përgjithshëm, Mëshirëbërësit. Në kohën e fundit është në rritje numri i njerëzve injorantë dhe laik, të cilët të ndikuar nga një ideologji e caktuar, pretendojnë se namazin e taravisë...

Freskirinore.com ua uron Fitër Bajramin

Share  Freskirinore.com ua uron vizitorëve të portalit dhe të gjithë besimtarëve islamë shqiptarë Festën e Fitër Bajramit, me urimet më të mira në jetën e tyre dhe në mesin e familjeve të tyre. Zot i Mëshirshëm! Na jep...

U mbyll me sukses vargu i aktiviteteve te Forumit te te Rinjve Muslimane

ShareVargu i aktiviteteve të Forumit të të Rinjve Muslimanë, në pritje si dhe gjatë muajit të bekuar të Ramazanit, u mbyll me sukses me ligjëratën e mbajtur në Shtëpinë e Kulturës në Kumanovë nga Drejtori i Përgjithshëm i FRM-së...

Trimat e Ramazanit

ShareSehl ibn Sadi tregon, se Profeti (a.s) ka thënë: “Xheneti ka një derë që quhet Rejan, derë në të cilën do të hyjnë vetëm agjëruesit, dhe askush tjetër përveç tyre. Një zë do të thërrasë : Ku janë agjëruesit?...

Kush është i pasuri dhe kush është i varfëri ?!

Share Një ditë, një burrë i pasur vendosi ta merrte me vete djalin e tij në një ferme ku jetonin të varfërit, që të shikonte se si jetonin njerëzit atje. Kaluan me dite te tera ne nje familje shume te varfer. Mbasi u kthyen ne shtepine...

25 dollarë për një orë

ShareA do të preferonit të punonit në shtëpi dhe të fitonit një dollar për një orë apo do të shkonit pak më larg shtëpisë dhe gjatë një ore të fitonit 25 dollarë?   Unë do të zgjedhja të fitoj 25 dollarë për një orë....