3:16 pm - Thursday January 20, 3752

Archive: Ramazani Subscribe to Ramazani

Komentimi i sures el-Kadr

ShareMe emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit! Ne e zbritëm atë (Kur’anin) në Natën e Kadrit. E ç’të bëri ty të dish se ç’është Nata e Kadrit? Nata e Kadrit është më e rëndësishme se një mijë...

TRIBUNË FETARE me temë : “RINIA DJE, SOT DHE NESËR” – Dr. Zekerija Bajrami

ShareMe date 03.09.2010 (e premte) do të mbahet TRIBUNË FETARE me temë : “RINIA DJE, SOT DHE NESËR” nga hoxha i nderuar Dr. Zekerija Bajrami.Në restoranin “Luxor” – Gostivar me fillim prej orës 22:00. Kati...

Vëllazëria nuk njeh kufij

ShareMe rastin e muajit të bekuar të Ramazanit, në organizim të Komunës së Bajrampashës dhe me mbështetje të Komunës së Gostivarit në cilësinë e nikoqirit, të premten, nën moton “Vëllazëria nuk njeh kufij”, u shtrua iftar...

Devotshmëria

ShareAutor: Prof. Dr. Fadl Hasen Abas Thotë Allahu i madhëruar: “Elif, Lam, Mim. Ky është Libri që nuk ka dyshim në të (sepse është prej All-llahut) është udhëzues për ata që janë të devotshëm. Të cilët e besojnë...

Këshilla praktike gjatë agjërimit, sidomos për diabetikët

Share– Pini më shumë ujë ndërmjet iftarit dhe gjumit, në mënyrë që të largohet dehidrimi. – Konsumoni perime të mjaftueshme gjatë racionit. Hani pemë në fund të racionit. – Largohuni marrjes së tepërt të sheqerit...

Largoju përtacisë

ShareNgrihu, GARA SAPO KA FILLUAR… Ngrihu para se ta gjesh veten në vendin e fundit, ngrihu nëse aspiron të jesh në mesin e fituesve kur shpërndahen shpërblimet Ditën e Gjykimit. Largoje përtacinë, edhe nëse shija e saj tani...

Protected: Çfarë ta pyet muslimani i cili agjëron vetveten e tij?

Share This content is password protected. To view it please enter your password below: Password: ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

Sado i varfër që të jesh, jepi atij që ka më pak se ti

ShareFalënderimi i pasanikut është t’i jep të varfrit, falënderimi i të fortit është t’i ndihmoj të dobëtit, falënderimi i të shëndoshit është vizita e të sëmurëve, falënderimi i udhëheqësit është që të jetë i drejtë...