3:16 pm - Tuesday January 20, 2437

Archive: Tregime / Thënie / Kuriozitete Subscribe to Tregime / Thënie / Kuriozitete

Ky e bëri çajin por kur e pa se nuk ka sheqer, ja sesi reagoi….

SharePAK RELAKS KUR BIEN NË KRIZË, BËN EDHE KËSHTU..!! I erdhën shokët njërit në shtëpi pa paralajmërim, i kërkuan që ti bëj çaj. Ky e bëri çajin por kur e pa se nuk ka sheqer, dhe nuk kishte para për të blerë. I bëri të...

Çka po ndodh në Prizren, bllokohen 100 familje!

ShareRreth 100 familje nga Prizreni janë bllokuar kur rruga nga kalonin ata është blerë nga një person i panjohur për ta . Përfaqësuesi i lagjes, Nazmi Morina, është ankuar se që pesë muaj ata nuk mund ta shfrytëzojnë këtë rrugë. “Problemi...

O shoku im, edhe gjumi është bërë monoton, ska as ëndrra te reja më…!!

ShareU takova me një mik timin dhe pasi u përshëndetëm dhe u ulëm, ndër pyetjet që ia bëra: Si i ke punët më gjumin, se ti flen shumë ? Ma ktheu: O shoku im,, edhe gjumi është bërë monoton, ska as ëndrra te reja më…!! Përshtati...

O shoku im, edhe gjumi është bërë monoton, ska as ëndrra te reja më…!!

ShareU takova me një mik timin dhe pasi u përshëndetëm dhe u ulëm, ndër pyetjet që ia bëra: Si i ke punët më gjumin, se ti flen shumë ? Ma ktheu: O shoku im,, edhe gjumi është bërë monoton, ska as ëndrra te reja më…!! Përshtati...

Kanada, del në shitje një Kur’ani rrallë 500-vjeçar (FOTO)

ShareNjë Kur’an 500-vjeçar është nxjerrë në shitje në ankand nga një qytet i Kanadasë. Duke qenë një avenir i rrallë në llojin e tij dhe me interes të madh për studiuesit, Kur’ani ka dalë në shitje për të interesuarit...

Ky është krijim i Allahut! Më tregoni çfarë kanë krijuar të tjerët pos Tij!

ShareKy është krijim i Allahut! Më tregoni çfarë kanë krijuar të tjerët pos Tij! Kur’an, Lukman 11 ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

Histori: Çfarë ka ndodhur më 22 mars? – Shqipëria londineze

Share22 Mars 1913 – Shqipëria londineze; Konferenca e Ambasadorëve të 6 Fuqive të Mëdha mbledhur në Londër përcakton arbitrarisht kufijtë veriorë dhe veri-lindorë të shtetit shqiptar; e gjithë treva fushore e Kosovës i shkëputet...

Zotëriu i tij e urdhëroi ta therrë një dele dhe t’ia sjellë dy organet më të mira

ShareTransmetohet që Lukmani i urtë ka qenë shërbëtor te një i pasur. Një ditë, zotëriu i tij e urdhëroi ta therrë një dele dhe t’ia sjellë dy organet më të mira. Lukmani pasi e therri delen, ia dërgoi zotëriut të tij gjuhën...