3:16 pm - Thursday January 20, 3352

Archive: Kuriozitete Subscribe to Kuriozitete

Ja edhe biçikleta më e shpejtë në Botë … / VIDEO / FRESKIRINORE

ShareEdhe pse ajo është shumë e shpejtë dhe ta ngasësh i duhet 198 watt forcë,që është e barabartë me sasinë e energjisë për të ndezur tre llamba. Shikoni si duket një biçikletë, më e shpejta në Botë, tanimë e njohur Aerovelo...

Mësuesja e Gjuhës Shqipe i korrigjon detyrën nxënësit, por bën një gabim të pafalshëm

ShareRastet e arsimit në vend janë nga më problematiket, por nëse bëhet fjalë për nivelin e ulët profesional të mësuesve, serioziteti arrin kulmin. I tillë është rasti i një mësueseje në rrethin e Beratit, (mësuese e Gjuhës...

Një nënë ka tronditur rrjetin pasi ka postuar foton e fëmijës së humbur nga një abort spontan – FreskiRinore

ShareNjë nënë ka tronditur rrjetin pasi ka postuar foton e fëmijës së humbur nga një abort spontan. Texana Tiffany Burns, nënë e dy fëmijëve, ishte në javën e 11-të të shtatzënisë, kur humbi fëmijën. Ajo vendosi ta postonte...

Kurejshët u talleshin, ndërsa sot emri “Muhamed” është më i përhapuri në këtë botë.

ShareNë kohën e Pejgamberit sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem, kurejshët u talleshin në lidhje se Pejgamberi nuk kishte djalë që do të ripertri emrin e tij. Sot emri “Muhamed” është më i përhapuri në këtë botë. (FRESKIRINORE...

Moment i paharrueshëm: Burri zgjohet nga arkivoli pak para se ta varrosin!

ShareRrëfim që po çudit mbarë botën vjen nga Zimbabve, kur një burrë 34 vjeçar është zgjuar nga arkivoli i tij, deri sa familjarët ia kanë dhënë lamtumirën e fundit. Bëhet fjalë për personin me emrin Dem Zanet. Deri sa familjarët...

Një ndërtesë 5 katëshe e kapluar nga zjarri në Egjipt, por jo edhe banesa nr 13, Subhan Allah!

ShareNjë ndërtesë 5 katëshe e kapluar nga zjarri në Egjipt në pjesën e vonë të natës.  Lexojeni dhe në fund #shperndajeni – Lâ haule ue lâ ku-uete il-lâ bil-lâh ( S’mund të bëhet asnjë lëvizje dhe nuk ka fuqi...

Na duhen çaste ndoshta edhe orë për të fotografuar, ndërsa Allahu xh.sh për të krijuar Ai thotë:…BËHU!

ShareSa të dobët që jemi. Për të fotografuar një insekt apo ndonjë krijesë tjetër të Zotit, na duhen çaste ndoshta edhe orë të tëra ndërsa Allahut xh.sh. për të krijuar diçka: “…Ai vetëm i thotë: “Bëhu!”...

Një në një milionë! / FOTO

ShareNjë sy blu dhe një të zi, ndërsa në mes të flokëve të errët, një tufë të bardhë. Ky djalë është padyshim unik. Kjo foto është realizuar nga fotografi profesionist, Shahidul Islam Sahel dhe menjëherë ka tërhequr vëmendjen...