3:16 pm - Monday January 20, 3400

Archive: Kuriozitete Subscribe to Kuriozitete

Shikoni tornadon që goditi Serbinë (Foto / Video)

SharePër shkak të motit të keq që ka goditur Serbinë, më së shumti janë frikësuar banorët e Jagodinës të cilët kanë regjistruar një ngjarje të pazakontë në qytetin e tyre. Sipas medieve lokale, shiu i rrëmbyeshëm kishte filluar...

Si t’i dalloni vezët e rritura nga pulat organike / FOTO

ShareNatyrisht, pulat lokale janë të ndryshme nga ato të rritura organikisht. Në të ushqyerit e pulave në fermat organike nuk ka komponenta të dëmshme kimike e as hormone, nuk kanë as kufizime në kushtet e rritjes. Pulat në prodhimin...

Xhamia e Vrrinit(Vriqecit) e vjetër rreth 500vjet, por në gjendje të mjerueshme / FOTO

ShareXhamia e Vrrinit(Vriqecit) e vjetër rreth 500vjet, por në gjendje të mjerueshme ende e pa rrëzuar, raporton eksluzivisht për portalin freskirinore. Kjo thuhet të jetë Xhamia e dytë e ndërtuar në Kosovë nga Osmanlitë –...

Nga diçka e vogël, në një zbulim shumë të madh “Ngjitësit me ‘gjemba'” (FOTO)

Share George De M. është burri nga Zvicra i cili nga një incident i vogël kishte zhvilluar një ide shumë të madhe. Gjembat e rrodheve janë diçka që edhe ne i kemi hasur në natyrë, por kur De Mestral i hasi ato atij i lindi një ide...

Mos i mbytni bretkosat se kuakja e tyre është tesbih (madhërim për Allahun)

SharePejgamberi sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem ka thënë: “Mos i mbytni bretkosat se kuakja e tyre është tesbih (madhërim për Allahun).” [Transmeton Bejhekiu] Burimi: M.M.H ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

Sa bëjnë 3 dhe 2?

Share Një pasdite teksa po luaja vetëm në oborrin e shtëpisë, fillova të mendoj rreth pyetjes që më bëri babai në mëngjes: “O bir a nuk do të ishte më mirë nëse e lodh trurin për gjëra të hajrit?” Dhe kështu zura të mendoj...

Ja se cili djath kushton 1000 euro për kilogram

ShareBlerësit e tyre, do të thotë dikush, janë ata që nuk dinë ç’të bëjnë me para. Në vend të parfumit ekskluziv, aty paketohet djathi nga qumështi i gomares, pikërisht për njerëz me xhepa të thellë. Në një vend afër Beogradit,...

Shikoni takimin oqeanit Atlantik me ate Indian…E, cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?

ShareNje mik i imi me dergoi kete fotografi qe e ka bere gjate fluturimit me avion. Ate qe e shihni eshte ashtu siç e pershkruan Kurani Fisnik. “Ai i lejoi dy detet të puqen ndërmjet vete. Ndërmjet atyre të dyve është një pengues...