2:12 pm - Wednesday January 17, 2018

Archive: Hudbe Subscribe to Hudbe

Kujdesu për fëmijët tuaj

ShareFalënderimi i takon vetëm Allahut! Vetëm prej Tij kërkojmë ndihmë e falje. Kërkojmë mbrojtje prej Tij nga e keqja dhe veprat tona të shëmtuara. Atë që Allahu e udhëzon, nuk do të devijojë, ndërsa atë që e lë në devijim,...

Hudbe (14.05.2010)

ShareHudbe nga Afet Beadini   –   Imam ne f.doberdoll ÇKA DO TË THOTË PËRKATËSIJA JONË NË ISLAM ? Një numër i madhë i njerëzve kanë mendime të gabuara për islamin, dhe mendojë se për të qenë muslimanë, mjaftonë...

Padrejtësia (ZULLUMI)

Share HUDBE (Mbajtur më 07.05.2010) Nga Afet Beadini (Imam në fsh.DoberDoll-Gostivar) Falënderimi i takon vetëm Allahut! Vetëm prej Tij kërkojmë ndihmë e falje. Kërkojmë mbrojtje prej Tij nga e keqja dhe veprat tona të shëmtuara....

Të mbajturit zi (pikllimi për të vdekurin) dhe vajtimi është Haram

Share HUDBE (Mbajtur më 30.04.2010) Nga Afet Beadini (Imam në fsh.DoberDoll-Gostivar) DISA NGA TRADITAT NË LIDHJE ME CEREMONIT NË RASTET E VDEKJES Falënderimet i takojnë vetëm All-llahut, Atij i mbështetemi, udhëzimin dhe faljen...

Besimi në hajmali dhe fall është KUFËR

ShareHUDBE  (Mbajtur më 23.04.2010) Nga Afet Beadini (Imam në fsh.DoberDoll-Gostivar) Lavdërimi i takon All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit, Krijuesit të Gjithësisë, Sunduesit në Ditën e Gjykimit. Atë e falënderojmë dhe...

Si duhet ta fillojmë një ditë të re…

ShareHUDBE  (Mbajtur më 16.04.2010) Nga Afet Beadini (Imam në fsh.DoberDoll-Gostivar) ‘’ ..dhe kur të ngrihesh madhëroje me falënderim Zotin tënd! (Tur, 48), “ Falënderimi i takon vetëm Allahut! Vetëm prej Tij kërkojmë...

Porosia – Vasieti i fundit i Muhamedit a.s.

ShareAfet Beadini Imam në f.Dobërdoll – Gostivar HUDBE Falënderimet i takojnë vetëm All-llahut, Atij i mbështetemi, udhëzimin dhe faljen e Tij kërkojmë. O Zot na mbro prej sherrit të vetes tonë dhe veprave të ulëta,Atë që...