2:26 am - Wednesday December 13, 2017

Archive: Dita e Xhuma ne Xhamite Tona - Project Subscribe to Dita e Xhuma ne Xhamite Tona - Project

#Informim Rreth Projektit të Xhumasë “XHUMAJA NË XHAMITË TONA” 2017-2018

Share#Informim Rreth Projektit të Xhumasë “XHUMAJA NË XHAMITË TONA” 2017-2018 Bëjmë thirrje publike -Ftesë deri te gjithë udhëheqësit e xhamive për projektin e xhumasë, të cilët duan të jenë pjesë e këtij projekti...

Sëmundjet e kohës si smira, zilia dhe urrejtja nuk na lejojnë të përmirësohemi në jetë…

ShareSemundjet e kohes si smira, zilia dhe urrejtja nuk na lejojne te permiresohemi ne jete, per kete arsye cdo njeri qe deshiron te persoset ne jete duhet te merret me te metat e tij dhe jo te nderhyje ne jeten e te tjereve! Per te arritur...

Namazi i harruar…

ShareMehas Alija Të dashur xhemat, sot dua të flas rreth një teme që ka të bëjë me një namaz, namaz i cili, sot, mund të konsiderohet si i huaj midis nesh. Të flasësh sot për këtë namaz, është sikur, një njeriu që ka uri të...

Të duhemi për hirë të Allahut xh.sh – Ligjëron Hoxhë Afet ef.BEADINI / VIDEO JUMU’AH

ShareTë gjitha falënderimet e plota dhe madhështia absolute i takojnë vetëm All-llahut të Madhëruar, Zotit të Vetëm, ta pashoq, i Cili na krijoi nga asgjëja, jo nga nevoja e Tij për ne, por si dëshmi e dashnisë së Tij ndaj nesh! Shembullin...

U them, bota pa Dritën tënde, si tanësia pa njerinë, ja Resulall-llah…

ShareThonë se qielli pa yje, në netë të errëta idhnake, si dita pa diell, në një mot gjëmimesh, në ditë të hirta, si netë pa yje… U them, bota pa Dritën tënde, si tanësia pa njerinë, ja Resulall-llah… Sa herë bie nata, pelerinë...

Vlera dhe rëndësia e natës së Kadrit – Afet ef Beadini / VIDEO

ShareNata e Kadrit është nata e sinqeritetit dhe përkushtimit të plotë para Fuqisë krijuese. Përkushtimi në këtë natë bëhet duke u zhveshur nga çdo qëllim sekondar i jetës dhe duke e veshur petkun e qëllimit të vetëm primar...

Allahu është mëshirues, të tillë duhet të jenë edhe besimtarët – hoxhë Afet Beadini / JUMU’AH PROJECT

ShareProvoni t’i numëroni mirësitë dhe bekimet e Allahut me të cilat Ai ju furnizoi në jetën tuaj. Filloni me frymëmarrjen, rrahjet e zemrës, shqisat e të pamurit, të nuhaturit, të prekurit, mundësisë së buzëqeshjes… Vazhdoni...

Të mësojmë nga sjellja e Muhamedit a.s – hoxhë Afet ef.BEADINI / VIDEO JUMU’AH

ShareJu sjellim ligjëratën e ditës së sotme 27.05.2016 të Xhumasë, projekt ky që realizohet në bashkëpunim me Xhaminë Hamza dhe gjitha Video ligjëratat i gjeni të vendosura nē portalin www.freskirinore.com• •••Ligjērues:...