2:11 pm - Wednesday January 17, 2018

Archive: Dita e Xhuma ne Xhamite Tona - Project Subscribe to Dita e Xhuma ne Xhamite Tona - Project

Lumturia nuk është në mall dhe pasuri por të besosh në Allahun Një / VIDEO

ShareJu sjellim ligjëratën e ditës së sotme 20.05.2016 të Xhumasë, projekt ky që realizohet në bashkëpunim me Xhaminë Hamza dhe gjitha Video ligjëratat i gjeni të vendosura nē portalin www.freskirinore.com• •••Ligjērues:...

Me të mirat që të ka dhënë Allahu kërko ta fitosh botën tjetër / VIDEO

Share•Ju sjellim ligjëratën e ditës së sotme të Xhumasë, projekt ky që realizohet në bashkëpunim me Xhaminë Hamza dhe gjitha Video ligjëratat i gjeni të vendosura nē portalin www.freskirinore.com• •••Ligjērues: Afet ef.BEADINI••• Të...

Për çdo vepër që bën, dije se të sheh Zoti, edhe pse ti Atë nuk e sheh /VIDEO/

ShareO Zot, më mundëso që Të të falënderoj për të mirat Tuaja që na i dhurove mua dhe prindërve të mi dhe që të bëj vepra të mira që Ti i pëlqen, e me mëshirën Tënde më fut në mesin e robërve Tuaj të mirë”. (En-Neml:...

Morali dhe sjellja e mirë, një nga cilësitë më të dashura te Allahu i Madheruar/VIDEO/

ShareMorali në Islam është një ndër elementet kryesore të cilat çojnë drejt formimit të myslimanit të vërtetë, të edukuar dhe të vetëdijesuar në baza islame. Një pjesë e atyre që pretendojnë se bëjnë diçka në emër të...

Morali dhe sjelljet e mira, një nga cilësitë më të Dashura të Allahut xh.sh. / VIDEO

ShareMorali dhe sjelljet e mira, një nga cilësitë më të Dashura të Allahut xh.sh. / VIDEO ligjëratë. Ligjëron : AFET ef. BEADINI Sa shpejt po ikin ditet, erdhi edhe kjo dite festive, dite e xhuma-dite ne te cilen muslimanet falin namazin...

Nuk ka vepër të mirë se sa bamirësia ndaj prindërve(VIDEO Project Jumu’ah)

ShareTema: Nuk ka vepër të mirë se sa bamirësia ndaj prindërve Ligjëron: Afet ef.BEADINI Projekt ky realizuar nga Xhamia Hamza në bashkëpunim me portalin FRESKIRINORE FRESKIRINORE ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

Kur’ani qetësues për muslimanin – Project Jumu’ah (VIDEO)

ShareTema: Kur’ani qetësues për muslimanin Ligjëron: Afet ef.BEADINI Projekt ky realizuar nga Xhamia Hamza në bashkëpunim me portalin FRESKIRINORE Vëmendje: Kliko në VIDEO dhe në mënyrë automatike LIGJËRATA do hapet në programin...

Rëndësia e ditës së Xhuma (VIDEO) – Project Jumu’ah Xhamia Hamza&Freskirinore

ShareSa shpejt po ikin ditet, erdhi edhe kjo dite festive, dite e xhuma-dite ne te cilen muslimanet falin namazin e xhumase dhe ne fund thuan:O Zot i Madhërueshëm prano prej nesh per lutjet me të cilat i drejtohemi madhërisë sate në...