3:16 pm - Thursday January 20, 2383

Archive: Dita e Xhuma ne Xhamite Tona - Project Subscribe to Dita e Xhuma ne Xhamite Tona - Project

Allahu është i mëshirshëm ndaj gjithë rrobërve (VIDEO JUMU’AH)

ShareVetëm Allahun xh.sh e adhurojme, vetem Allahun e madheruar e lavderojme dhe vetem Allahun per t’gjitha begatite, bereqetet, nimetet qe na ka dhururar Ai, vetem Ate e Falenderojme.Jeta në këtë botë është një provim për botën...

Video e plotë HAXH 2015 – MEKA-MEDINA (VIDEO)

ShareAGJENSIONI PER HAXH DHE UMRE “MEKA MEDINA” GOSTIVAR, ju sjell Videon e plotë të haxhinjëve që ishin pjesëtar dhe udhëtar të agjencionit të udhehequr nga stafi drejtues Hoxhë Afet EF.BEADINI , hoxhë Zekerija Bajrami...

“E çfarë të ndodh, nëse njerëzit të shajnë, ndërkohë që tek All-llahu je i lavdëruar?

ShareTë gjitha falënderimet e plota dhe madhështia absolute i takojnë vetëm All-llahut, Zotit të vetëm të botëve, i Cili e udhëzoi njeriun në më të mirën e mënyrave, nëpërmjet shpalljeve të Tij hyjnore. Thotë në Kur’anin...

Rahmetli Jakup Hasipi – Një Ngjarje Interesante [All-llahu e Mëshiroft

Share HAPE VIDEON PËR ANDROID ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

Manifestimi i Fitër Bajramit në Xhaminë HAMZA Dobërdoll – (VIDEO e Plotë)

ShareFreskirinore transmetoi drejtpërdrejtë manifestimin e festës së Fitër Bajramit nga Xhamia HAMZA DOBËRDOLL VIDEO(pas 30sec aktivizohet HD inçizimi): Your browser does not support iframes. Zot i Mëshirshëm! Na jep dituri të dobishme!...

Manifestimi tradicional i ditës së Bedrit në Xhaminë Hamza Dobërdoll (FOTO+ VIDEO)

ShareNë Xhaminë Hamza në fshatin Dobërdoll, në prezencë të stafit udhëheqës te Muftinisë se Gostivarit, u përkujtua dita e Bedrit  nga vijuesit e mësim besimit islam të kësaj xhamie. Kënaqësi e vërtet te dëgjosh paraqitjen...

Vlera e sadakasë (VIDEO) Afet ef. BEADINI

ShareNga kjo porosi mësojmë se besimtari duhet të japë nga pasuria e tij kur ai është i nevojshëm për të. Prej Xhundub bin Xhenadeh r.a. transmetohet se ai e ka pyetur Pejgamberin a.s.: O i Dërguar i All-llahut, cila sadaka (lëmoshë)...

Çka është DEVOTSHMËRIA? (video) Afet Beadini

ShareVazhdon projekti i Xhumasë ne xhamine Hamza , Vetem Allahun xh.sh e adhurojme, vetem Allahun e madheruar e lavderojme dhe vetem Allahun per t’gjitha begatite, bereqetet, nimetet qe na ka dhururar Ai, vetem Ate e Falenderojme. Nderkohe,...