3:16 pm - Wednesday January 20, 2196

Archive: Dita e Xhuma ne Xhamite Tona - Project Subscribe to Dita e Xhuma ne Xhamite Tona - Project

Përfundoj renovimi i Xhamisë Hamza në fshatin Dobërdoll, aty ku realizohet projekti i Xhumasë (FOTO)

ShareElhamdulilah përfundoi… Falenderojme xhematin tone në Zvicer dhe angazhimin e Nebi Ibrahimit per kontributin e dhene ne rregullimin e mihrabit, mimberit dhe dekorimet brenda xhamisë. Poashtu falenderojme edhe z.Mehas Hiseni per...

Ligjërata e Xhumasë – Afet Beadini DEVOTSHMËRIA (VIDEO)

ShareKLIKO:LIVE HD Ligjërata e Xhumasë- Xhamia Hamza Afet ef.Beadini(pas 30sec aktivizohet në HD inçizimi Your browser does not support iframes. Vetem Allahun xh.sh e adhurojme, vetem Allahun e madheruar e lavderojme dhe vetem Allahun per...

Dy porosite e fundit te Muhamedit a.s. (VIDEO)

ShareDy porosite e fundit te Muhamedit a s Afet Beadini: Linku per Smartphone,https://youtu.be/NaXZcZAagxw Vetem Allahun xh.sh e adhurojme, vetem Allahun e madheruar e lavderojme dhe vetem Allahun per t’gjitha begatite, bereqetet, nimetet...

Mësime praktike nga Jeta e Muhamedit a.s

ShareVetem Allahun xh.sh e adhurojme, vetem Allahun e madheruar e lavderojme dhe vetem Allahun per t’gjitha begatite, bereqetet, nimetet qe na ka dhururar Ai, vetem Ate e Falenderojme.Jeta në këtë botë është një provim për botën e...

Muhamedi a.s model më i mirë për gjithë njerëzimin!

ShareLindja e Muhamedit a.s. është shtrierje e rahmetit të Zotit për historinë e njerëzimit në tërësi. Kur’ani është shprehur për pejgamberin a.s. se Ai është “ mëshirë për botërat” , e kjo mëshirë nuk është e kufizuar,...

Ta njohim Pejgamberin tonë [VIDEO]

ShareLindja e Muhamedit a.s. është shtrierje e rahmetit të Zotit për historinë e njerëzimit në tërësi. Kur’ani është shprehur për pejgamberin a.s. se Ai është “ mëshirë për botërat” , e kjo mëshirë nuk është e kufizuar,...

Jeta pas vdekjes/VIDEO/Afet ef. Beadini

ShareVeni re, varri nuk është vetëm se ajo gropa që e shihni ju me sytë e juaj. Gropa është vetëm pamja e jashtme a tij dhe një formë e caktuar që e shofim me sy. Në realitet varri është emri i Alem el-berzah (Jeta ne berzah). Njerëzit...

Njohuri për botën tjetër/VIDEO/Project Jumu’ah

ShareVetem Allahun xh.sh e adhurojme, vetem Allahun e madheruar e lavderojme dhe vetem Allahun per t’gjitha begatite, bereqetet, nimetet qe na ka dhururar Ai, vetem Ate e Falenderojme.Jeta në këtë botë është një provim për botën e...