3:16 pm - Tuesday January 20, 3959

Archive: Dita e Xhuma ne Xhamite Tona - Project Subscribe to Dita e Xhuma ne Xhamite Tona - Project

HUDBE EMOCIONALE [VIDEO]

ShareVetem Allahun xh.sh e adhurojme, vetem Allahun e madheruar e lavderojme dhe vetem Allahun per t’gjitha begatite, bereqetet, nimetet qe na ka dhururar Ai, vetem Ate e Falenderojme. Salavatet, selamet tona, pershendetjet tona jane per me...

Ai që i lutet Allahut gjithmonë Fiton/VIDEO/Project Jumu’ah

ShareVetem Allahun xh.sh e adhurojme, vetem Allahun e madheruar e lavderojme dhe vetem Allahun per t’gjitha begatite, bereqetet, nimetet qe na ka dhururar Ai, vetem Ate e Falenderojme. Sa shpejt po ikin ditet, erdhi edhe kjo dite festive,...

Disa mësime nga Israja dhe Miraxhi/VIDEO/Project Jumu’ah

ShareNë sajë te projektit te ditës se xhuma ju sjellim dersin nga hoxha Afet ef.Beadini dhe hudben nga Kadir ef.Miniri. Ligjërata:Disa mësime nga Israja dhe Miraxhi Hudbe: Kur’ani udhëzues për muslimanët Projekti realizohet në...

Israi dhe Mi’raxhi/VIDEO/Project Jumu’ah

Share“I lartësuar është Ai që e barti robin e Tij (Muhamedin a.s.) natën nga Mesxhidul Harami (në Mekë) në Mesxhidul Aksa (të Kudsit), rrethinën e secilës e kemi bekuar, për t’i treguar atij disa nga mrekullitë Tona. Ai, me...

Kur’ani i zbut edhe zemrat me te ngurta ngase eshte fjala e Allahut/VIDEO/Project Jumu’ah

ShareVetem Allahun xh.sh e adhurojme, vetem Allahun e madheruar e lavderojme dhe vetem Allahun per t’gjitha begatite, bereqetet, nimetet qe na ka dhururar Ai, vetem Ate e Falenderojme. Sa shpejt po ikin ditet, erdhi edhe kjo dite festive,...

MOS ANONI KA ATA QE U BEJNE ZULLUM NJEREZVE/VIDEO/Project Jumu’ah

Share***Ligjërata e RE***09.05.2014Mos i mbroni zullumqarët, ngase do ju djeg zjarri dhe se ateher e humbni mbrojtjen e Allahut dhe s’ka kush te ju mbrojë.Tema:”Mos anoni ka ata që u bëjnë padrejtësi njerëzve”Dersi...

Edhe me disa vepra te vogla mund te fitojme shume sevabe/VIDEO/Project Jumu’ah

ShareVetem Allahun xh.sh e adhurojme, vetem Allahun e madheruar e lavderojme dhe vetem Allahun per t’gjitha begatite, bereqetet, nimetet qe na ka dhururar Ai, vetem Ate e Falenderojme. Sa shpejt po ikin ditet, erdhi edhe kjo dite festive,...

Kërkimi i faljes i shlyhen mëkatet dhe të mbron nga zjarri i Xhehennemit/VIDEO/Project Jumu’ah

Share Vetem Allahun xh.sh e adhurojme, vetem Allahun e madheruar e lavderojme dhe vetem Allahun per t’gjitha begatite, bereqetet, nimetet qe na ka dhururar Ai, vetem Ate e Falenderojme. Sa shpejt po ikin ditet, erdhi edhe kjo dite festive,...