3:16 pm - Friday January 20, 2017

Archive: Dita e Xhuma ne Xhamite Tona - Project Subscribe to Dita e Xhuma ne Xhamite Tona - Project

Veprat e mira dhe Sadakaja/VIDEO/Project Jumu’ah

ShareNë saje të projektit JUMU’AH ju sjellim ligjëratën më të RE nga hoxha i nderuar AFET ef.BEADINI. Tema: VEPRAT E MIRA DHE SADAKAJA Njëkohësisht në pesë minutashin e fundit të videos do mund të dëgjoni HUDBEN nga hoxha...

Të mbajturit zi dhe disa tradita jo islame me rastin e ceremonise se vdekjes/VIDEO/Project Jumu’ah

ShareVetem Allahun xh.sh e adhurojme, vetem Allahun e madheruar e lavderojme dhe vetem Allahun per t’gjitha begatite, bereqetet, nimetet qe na ka dhururar Ai, vetem Ate e Falenderojme. Sa shpejt po ikin ditet, erdhi edhe kjo dite festive,...

Frikohu për ditën që do të dalish para Zotit të japish llogari/VIDEO/Project Jumu’ah

ShareVetem Allahun xh.sh e adhurojme, vetem Allahun e madheruar e lavderojme dhe vetem Allahun per t’gjitha begatite, bereqetet, nimetet qe na ka dhururar Ai, vetem Ate e Falenderojme. Sa shpejt po ikin ditet, erdhi edhe kjo dite festive,...

Në sprova dhe në sëmundje ka mirësi dhe shpërblime nga Zoti -II /VIDEO/Project Jumu’ah

ShareVetem Allahun xh.sh e adhurojme, vetem Allahun e madheruar e lavderojme dhe vetem Allahun per t’gjitha begatite, bereqetet, nimetet qe na ka dhururar Ai, vetem Ate e Falenderojme. Të nderuar miq të portalit freskirinore.com, në saje...

Komentimi i ajetit [Muhammed, 12]/VIDEO/Project Jumu’ah

Share Të nderuar miq të portalit Freskirinore, në saje të projektit të xhumasë ju sjellim Hutben e rradhës nga hoxha i nderuar Shqipron ef.Saramati, njëherit Redaktor i projektit JUMU’AH. Vetem Allahun xh.sh e adhurojme, vetem Allahun...

Allahu nga Njeriu: Pret 2 Gjëra, I përkujton 2 Gjëra dhe Kërkon të Ruhët nga 3 Gjëra/VIDEO/Project Jumu’ah

Share Të nderuarit e mi, vëllezër musliman. Ekzistojnë tre ekzistenca: E para “nuk ka fillim dhe nuk ka mbarim”, ekzistenca e dytë “ka fillim dhe ka mbarim” dhe ekzistenca e tretë “ka fillim por nuk ka mbarim“. Ai...

Pendimi dhe Kushtet e Tij/VIDEO/Project Jumu’ah

Share Të gjithë ne jemi të obliguar te Allahu të kërkojmë falje, mirëpo ajo falje, ai pendim për me na u pranu neve vëllau i dashur, duhet t’i plotësojmë 6 kushte: – O Allah do të jem i sinqertë kur do të bëj Teuvbe...

Mesimet nga Ebu Bekr, Omer, Uthman, Ali r.a/VIDEO/Project Jumu’ah

Share Të nderuar miq të portalit Freskirinore, në saje të projektit të xhumasë ju sjellim Hutben e rradhës nga hoxha i nderuar Shqipron ef.Saramati, njëherit Redaktor i projektit JUMU’AH. Vetem Allahun xh.sh e adhurojme, vetem...