3:16 pm - Saturday January 20, 2300

Archive: Dita e Xhuma ne Xhamite Tona - Project Subscribe to Dita e Xhuma ne Xhamite Tona - Project

Gjendja e Besimtarit dhe Jobesimtarit në Varrë/VIDEO/Project Jumu’ah

Share Të nderuar vëllezërit e mi besimtarë, Allahu xh.sh na ka dhuruar jetë te cilën e falenderojmë, na ka bërë prej krijesave më të zgjedhura. Mirëpo, do të vijë një kohë, atë amanat që na ka dhënë neve do të na merr prap. Nuhi...

Këshillat e Llukmanit a.s, drejtuar birit të tij/VIDEO/Project Jumu’ah

Share Të nderuar miq të portalit Freskirinore, në saje të projektit të xhumasë ju sjellim Hutben e rradhës nga hoxha i nderuar Shqipron ef.Saramati, njëherit Redaktor kryesor i projektit. Ligjerata e xhumase ka te beje me Porosit e...

Ligjerata e Iblisit-Shejtanit/VIDEO/Project Jumu’ah

Share Të nderuar miq të portalit Freskirinore, në saje të projektit të xhumasë ju sjellim Hutben e rradhës nga hoxha i nderuar Shqipron ef.Saramati, njëherit Redaktor kryesor i projektit. Hutbeja e kësaj xhumaje ka të bën me nje ngjarje...

Shtatë grupe nën hijen e arshit të Allahut Teala/VIDEO/Project Jumu’ah

Share Të nderuar vëllezer musliman. Jemi në nje kohe, qe interesi na mbyti. Sot nëna dhe baba duhen për interes, evladi duhet për interes. Jemi në nje kohë qe na mbyti padrejtesia. Jemi në nje kohe qe dynjaja po na harron vdekjen. Grupet...

Shkaqet se si të fitohet kënaqsia e Allahut/VIDEO/Project Jumu’ah

Share Te nderuar miq te portalit Freskirinore, ne saje te projektit te xhumase ju sjellim Hutben e rradhes nga hoxha i nderuar Shqipron ef.Saramati. Per me fitu kenaqesine e Allahut hoxha ne Hutbe ka theksuar disa nga shkaqet, edhe ate: Kur’ani Ti...

Padrejtësia/VIDEO/Project Jumu’ah

Share Te nderuar miq te portalit Freskirinore, ne saje te projektit te xhumase ju sjellim Hutben e kesaj jave nga hoxha i nderuar Shqipron ef.Saramati. Tema per te cilen flet hoxha ne Hutbe, ka te beje pikerisht per PADREJTESINE, qe ne kohen...

Mbrojtja nga Mekatet/VIDEO/Project Jumu’ah

ShareTe nderuar miq, ndjekes te portalit, ne vazhdim ju sjellim ligjeraten e rradhes ne saje te projektit te xhumase. Ligjeroi: Shqipron ef. SARAMATI – Dialogu i Nje Njeriu me Ibn Ethemin r.a (Mbrojtja nga Mekatet) (Hutbe-Xhuma) 26.04.2013   _______VIDEO_______Projekt...

ZBRITJA E KURANIT FAMËLARTË

ShareKurani për herë të parë i zbriti Muhamedit, sal-lallahu alejhi ue selem, në natën e Kadrit në muajin e bekuar të Ramazanit, Allahu, xhele sha’nuhu, në lidhje me këtë thotë: إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ...