3:16 pm - Friday January 20, 3826

Archive: Dita e Xhuma ne Xhamite Tona - Project Subscribe to Dita e Xhuma ne Xhamite Tona - Project

Projekti: Dita e Xhuma në xhamitë tona! – Xhamia e Parrucës

Share Te nderuar vizitore, ky projekt realizohet nga stafi i portalit Freskirinore.com, ka per qellim t’ju sjell nga afer shoqerine islame ne mbare boten, aty ku shkel kemba e muslimanit dhe vendoset koka ne sexhde, aty ku thirret ezani…...

Projekti: Dita e Xhuma në xhamitë tona! – Gostivar (Xhamia e Mahallës)

ShareSa shpejt po ikin ditet, erdhi edhe kjo dite festive, dite e xhuma-dite ne te cilen muslimanet falin namazin e xhumase dhe ne fund thuan:O Zot i Madhërueshëm prano prej nesh per lutjet me të cilat i drejtohemi madhërisë sate në...

Projekti: Dita e Xhuma në xhamitë tona! – Gostivar (Xhamia e Sahatit)

Share “Dhe mos ec nëpër tokë me mendjemadhësi, sepse ti as që mund ta qash tokën, e as nuk mund të arrish lartësinë e kodrave”(El-Isra:37) Kete xhuma stafi freskirinore u gjend perpara xhamise se sahatit, xhami kjo qe eshte...

Projekti: Dita e Xhuma në xhamitë tona! – Toplicë

Share Reportazh ky qe ngerthen ne vete kenaqesine e xhematit dhe interesimin e publikut per projektin e vetem ne Maqedoni “DITA E XHUMA NE XHAMITE TONA”. Projekt ky qe pa ndihmen e studenteve, hoxhollareve dhe intelektualeve tane,...

Reportazh: Bajrami dhe shqiptarët anekënd botës

Share Portali “Freski Rinore” dhe faqja e facebook “Keuther – lumi i Xhennetit” duke pare pritjen madhështore që e pati nga lexuesit projekti “Xhumaja në xhamitë tona” në portalin freskirinore.com, ju vijnë me njëprojekt...

Projekti: Dita e Xhuma në xhamitë tona! – Shkodër

Share Miq te nderuar, freskirinore vazhdon edhe kete jave ne rajon. Kete xhuma vendosem qe te ndalemi ne Xhamine e Bardhe te Perashit ne Shkoder. Pak HISTORI Shkodra është në Shqipërinë veriperëndimore.Qyteti sot ka rreth 115 000 banorë. Shkodra...

Projekti: Dita e Xhuma në xhamitë tona(VIDEO)! – Kajro(Egjipt)

Share  XHUMAJA EGJIPTIANE Portali freskirinore.com, në kuadër të projektit “Xhumaja në xhamitë tona”, ju sjell befasinë e radhës duke ju përcjellë këtë javë atmosferën e xhumasë nga një prej kryeqendrave më të mëdha...

Rreth projektit:”Dita e Xhuma ne xhamite tona” ?

Share Eshte projekti i pare qe realizohet nga nje grup studentesh, te cilet kane per qellim realizimin e nje reportazhi ditor ne nje nga xhamite tona(fshat, qytet, dhe rajon)! Reportazhi permban ne vete: -1- Pjese te ligjerates dhe hudbes nga...