12:07 am - Friday April 28, 2017

Archive: Postime t'reja Subscribe to Postime t'reja

Ngjarje prekëse rreth një sexhdeje në Siri

ShareNjë grup të rinjsh nga Ehli Sunneti u kapën në Siri nga ana e ushtrisë kriminele të Bashar el-Asadit. Të rinjtë i detyronin që të bëjnë sexhde mbi fotografinë e Basharit. Në fillim refuzuan, megjithatë, pas mundimeve të...

Intervistë me Hafiz Musain: Ramazani është muaji i Kur’anit

Share Intervistoi: Ismail Bardhi Disa vite me radhë kam prezantuar nga një shkrim si hyrje për muajin e Ramazanit. Këtë vit vendosa ta zhvilloj një bisedë të shkurtër me Hafiz Musa Sylejmani – Yüksel, “tash” një hafiz ose hafiz...

Mrekullia matematikore e sures En-Nas

Share Sureja En-nas është sureja e fundit e radhitur në Kur’an, respektivisht sureja e 114 e Kur’anit. Kjo është sureja me të cilën përmbyllet Kur’ani. Atëherë a ekziston ndonjë sekret që Kur’ani të përmbyllet me këtë...

Zgjuarsia e Aliut r.a.

Share Një grup çifutësh kishin dashur të provokojnë Aliun r.a.. Andaj në një moment kur Aliu ishte bërë gati që njerëzve t’ua falë namazin, çifuti deshi ta pyes Aliun r.a. me një pyetje të rëndë para se të dalë imam me qëllim...

Babai vret të bijën 11-muajshe “live” në Facebook (+18)

ShareVideoja e parë ishte parë 112 000 herë deri mesditën e të martës, ndërsa videoja e dytë u pa 258 000 herë. Ato po ashtu u ngarkuan në YouTube nga persona të tjerë, por kompania i hoqi brenda 15 minutash. Sipas policisë, i riu...

Incidenti në Xhaminë e Sahatit në Gostivar, tentim për të krijuar konflikt ndërfetar

ShareRexhepi theksoi se kryetari i Kishës Ortodokse Maqedonase gjithmon është përpjekur që t’i zbusë besimtarët ortodoks që mos të ndodhin incidente të këtilla, por në situatën e tanishme të vendit, siç thotë ai, Kisha Ortodokse...

“Zonja Vdekjeprurëse” që vrau 309 nazistë (FOTO)

ShareLyudmila Pavlichenko konsiderohet si femra më e suksesshme si snajperiste në histori. Ajo është gruaja më vdekjeprurëse gjatë Luftës së Dytë Botërore, gjatë së cilës ajo vrau 309 ushtarë e oficerë të lartë nazistë. E...

VISION ACADEMY SINONIM I DIJES DHE SUKSESIT (…vizitoni stendën tonë në UEJL…)

ShareMe rastin e panairit të karrierës që organizohet sot e Mërkurë (26.04.2017) në fillim në ora 10:00 në Universitetin e Evropës Juglindore. Qendra për kurse të gjuhëve të huaja dhe trajnime profesionale VISION ACADEMY ofron mundësi...