10:05 pm - Monday December 11, 2017

Archive: Postime t'reja Subscribe to Postime t'reja

Ky është djali që humbi krahët në shtyllë elektrike

ShareKy është djali që humbi krahët gjatë punës në shtyllën elektrike, ku për fat shpëtoi jetën por humbi krahët. Është një dhimbje e madhe,  Allahu ia lehtësoft këtë dhimbje, thuhet në Alquds, përktheu dhe përshtati...

Hulumti i ri:Supë me hudhra e cila është më efikase se antibiotiku

Share ​Antibiotikët dhe ilacet e tjera na jepen gjithnjë e më shumë, pasi viruset dhe bakteriet shumohen dhe forcohen nga dita në ditë. Supa me hudhra e trumëz mund ta fitojë luftën me viruset e gripit dhe ftohjen. Ajo që është...

Në Maqedoni 450.500 qytetarë jetojnë në varfëri!

ShareNë Maqedoni 21,8 % apo thënë ndryshe 450.500 qytetarë jetojnë në varfëri tregojnë të dhënat e Entit Shtetëror të Statistikës për vitin 2016. Nga e gjithë numri i të varfërve 9% e tyre janë të punësuar ,ndërsa pjesa...

300 MIJË SHTATZËNA VDESIN NË VIT

Share Gratë shtatzënë vdesin për shkak të mungesës së përkujdesjes. Gjysma e grave shtatzëna në botë nuk marrin ndihmë adekuate gjatë shtatzënisë dhe vetëm 50 për qind prej tyre kryejnë në minimum katër kontrolle, të cilat...

Bashkia e Tiranës teston autobusin e parë elektrik

ShareTransporti publik në Tiranë ka hyrë në një epokë të re. Bashkia e Tiranës nisi sot testimin e autobusit të parë elektrik, duke shënuar një hap të madh drejt modernizimit të transportit publik në kryeqytet, miqësor me mjedisin....

Pse Kur’ani e përmend dëgjimin para shikimit? Ja zbulimi fenomenal, edhe te foshnjet…

ShareNjeri është i rrethuar nga argumente të pafundme që të dërgojnë tek besimi në Krijuesin e Gjithësisë. Trupi jonë është një ndër argumentet e shumta për shkak se është sinkronizuar në atë mënyrë që rastësia nuk ka...

​Maha Sabri është një nga farkëtaret e pakëta në Egjipt.

ShareMaha Sabri është një nga farkëtaret e pakëta në Egjipt. Ajo theu traditën egjiptiane, sipas së cilës vetëm burrat merren me profesionin e farkëtarit, duke e mësuar zanatin nga bashkshorti. Vështirësitë financiare e detyruan...

​Hatme nga nxënësit e mektebit të Xhamisë së fsh. Nerashtë, të kryer pranë Mualimit Ifrahim ef. Beqiri.

ShareHatme nga nxënësit e mektebit të Xhamisë së fsh. Nerashtë, të kryer pranë Mualimit Ifrahim ef. Beqiri, njofton Muftinia Tetovë, përcjellë portali freskirinore.com  ShareShpërndaje:TweetPrintEmail