10:06 pm - Monday December 11, 2017

Archive: Postime t'reja Subscribe to Postime t'reja

Dituria është thesari i myslimanit

ShareFeja islame e mbështet zhvillimin dhe përparimin e njerëzimit në dituri. I pari verset kur’anor që iu komunikua Muhamedit a.s. ishte: “Lexo me emrin e Zotit tënd, i Cili krijoi (çdo gjë)”. Është më se e qartë që mesazhi...

Tre muslimanë bëhen “heronj të ditës” në Suedi

ShareTre muslimanë në Suedi parandaluan një hajdut i cili u përpoq t’ia vjedh kuletën një gruaje, arsye kjo e cila i bëri ata heronj të vërtetë në këtë vend skandinav. Madje, siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi,...

Pse duhet t`i pini 10 gota ujë në ditë?

ShareUji është përbërësi kryesor i trupit të njeriut dhe në fakt, trupi është i përbërë nga rreth 55 -78% ujë,në varësi të madhësisë së trupit. Konsumi i përshtatshëm dhe i rregullt i ujit ka shumë përfitime për shëndetin...

Katalonia vendos sot për ndarje ose jo

ShareQeveria e Spanjës do të pezullojë autonominë e Katalonisë, nëse rajoni nuk heq dorë nga përpjekja për pavarësi, sot deri në orën 10:00. Pas referendumit të 1 tetorit, udhëheqësi katalanas, Carles Puigdemont, ka nënshkruar...

​DUAJA KUR DEL NGA SHTËPIA 

Share Thotë Muhamedi a.s. “Kush thotë kur të dalë nga shtëpia e tij: Bismilahi tevekeltu ala llahi, ve la havle ve la kuvvete il-la bil-lah -, I thuhet atij; U mjaftove me këtë dhe u mbrojte,,  dhe prej tij largohet shejtani”. (...

​DUAJA KUR DEL NGA SHTËPIA 

Share Thotë Muhamedi a.s. “Kush thotë kur të dalë nga shtëpia e tij: Bismilahi tevekeltu ala llahi, ve la havle ve la kuvvete il-la bil-lah -, I thuhet atij; U mjaftove me këtë dhe u mbrojte,,  dhe prej tij largohet shejtani”. (...

​DUAJA KUR DEL NGA SHTËPIA 

Share Thotë Muhamedi a.s. “Kush thotë kur të dalë nga shtëpia e tij: Bismilahi tevekeltu ala llahi, ve la havle ve la kuvvete il-la bil-lah -, I thuhet atij; U mjaftove me këtë dhe u mbrojte,,  dhe prej tij largohet shejtani”. (...

Nje vajze 11 vjecare pyeti babain e saj: Cfare do me blesh per 15 vjetorin tim te lindjes?

Share ​…Nje vajze 11 vjecare pyeti babain e saj: Cfare do me blesh per 15 vjetorin tim te lindjes? Babai u pergjigj: Ka shume kohe deri atehere bija ime… Kur vajza mbushi 14 vite, vajza filloi te shfaqte probleme me shendetin dhe...