2:26 am - Wednesday December 13, 2017

Archive: Opinion Subscribe to Opinion

Nga Rovena TUJANI-KLINAKU: Mëkati nuk ka gjini

ShareShkelësit e kurorës (rasti i tradhtisë bashkëshortore) janë pa diskutim prej atyre që bëjnë veprën më të keqe dhe më të dëmshme për shoqërinë dhe familjen. Madje, sipas mendimit tim, kjo vepër duhet të gjykuar si vepër...

Komentimi i ajetit ‘Ngjiten tek Ai engjëjt’

ShareAllahu xh.sh. nuk është i kufizuar me vend dhe hapësirë. Ai i Lartësuari ka ekzistuar edhe para vendit dhe është Krijues i vendit. Ai ndikon te krijesat dhe nuk janë krijesat ato që ndikojnë tek Ai. Pasi e krijoi Arshin mbeti...

Kini frikë Zotin mos shpifni, dhe mos nxitoni duke bërë postime SHARE, pa i vërtetuar ato! Zoti ju ruajt, paqe për të gjithë…

SharePo e shoh qe dikush nga “muslimanet” e ka postu nje foto, duke citu nje citat nga Bibla dhe nje citat nga Kur’ani, madje duke i shtremberu plus perkthy gabimisht, e shume prej muslimanve tu ja bo share dhe ja shihni dallimin...

Përse nuk e duan Turqinë?!

ShareShkruan: Nexhat Ibrahimi Turqia moderne u lind pas shpartallimit të Perandorisë Osmane, me heqjen e hilafetit. Ataturku, i njohur si themelues i Turqisë moderne, futi shumë reforma që reduktonin rolin e fesë islame në vend. U mbyllën...

Fol rreth të Vërtetës edhe nëse të dridhet zëri

ShareNganjëherë pyetem, përse shkruaj? Ndërsa ekzistojnë njerëz mjaftë më të aftë se unë në shkrim. Njerëz të cilët kanë shumë më tepër njohuri se unë dhe të cilët kanë diapazon më të gjerë informatash nga unë! Çfarë...

Dr.Musa Musai: Për fat të keq faturën e paguajnë të pafajshmit sikur Almiri.

ShareDr.Musa Musai në profilin e tij në Facebook, shkruan: ”Profili i një vrasësi sikur ky, që morri jetën e Almirit të vogël e të pafajshëm, shfaq homofobinë përzgjedhëse, tregon shtytësit kundërsocializues të rëndë...

Fenomeni ‘Elvis Naçi’

ShareShkruan: Kreshnik Avdiu Bashkësia islame e Kosovës duke qenë ndër institucionet më diktatoriale e më të padrejta, me udhëheqësi të prishur dhe me njerëzit më parazitë, papunëtorë e neglizhent ka punësuar dhe mban të punësuar...

Duaja e Sulltan Muradit para betejës se Kosovës

Share“O Zot! Po qe se kjo furtune ka dale për shkak të mëkateve te këtij robi tënd te mjere, mos m’i ndëshko ushtaret e mi te pafajshëm ! Allahu im, mos I ndëshko ushtaret e pafajshëm qe erdhën gjer këtu vetëm për te ta lartësuar...