3:16 pm - Sunday January 20, 3658

Archive: Opinion Subscribe to Opinion

Kur liderët harrojnë liderin shpirtëror !

Share Gjithë liderët e partive politike të shqiptarëve të Maqedonisë, të paktën të atyre parlamentare, vizitën dhe takimin me kryeministrit Berisha e shohin me dioptrinë e “bekimit” të politikave të tyre, dhe në këtë linjë,...

Paragjykimi fillon që në termin “KONVIKTOR”

Share Në mjediset tona studentore, paragjykimi qëndron këmbëkryq, e njëjta shprehje migjeniane e cila thoshte për mjerimin që kishte pllakosur qytetin “varfëria është ulur këmbëkryq”. Kësaj rradhe, në diskutimin tim me veten,...

Të luash me gjakun dhe ndjenjat e shqiptarëve

Share Nëna dhe baballarë shqiptarë, motra dhe vëllezër krenarë për njëri-tjerin, të afërm, miq dhe dashamirës të kombit shqiptar, por edhe qënie humane dhe ju o ndërkombëtarë: “Hiqni perdet e “zeza” nga sytë” dhe “Zgjohuni”!...

Përse po, simboleve fetare nëpër shkollat shqiptare

ShareReagim ndaj shkrimit “ Përse jo, simboleve fetare nëpër shkollat shqiptare” të botuar në Gazetën Sot, me 17 janar 2011, të autores Ina.K. Zhupa Shkrimin e ‘politikologes’ Ina.K.Zhupa e lexova me kujdes të madh. Titullin...

I di Meta punët e veta!

Share Ilir Meta dha dorëheqje! Jo me dëshirën e tij, por i detyruar nga emisioni shumë popullor Fiks Fare i Top Channelit. Mjaftoi publikimi i një videoje në këtë emision që zëvendës kryeministri dhe ministri i Ekonomisë të Shqipërisë...

Qielli i trazuar shqiptar !

Share Driton ZENKU Zhvillimet e fundit në gjithë skenën politike shqiptare, me një analizë të thjeshtë reflektojnë mesazhin e përçarjes dhe njollosjes në momente shumë jetike për  shqiptarët, siç janë bisedimet e paralajmëruara...

Të legalizohet marihuana

ShareInspektorati sanitar më në fund ka vendosur ta vër në zbatim Ligjin për Duhanin të miratuar nga Kuvendi i Kosovës një vit më parë. Më mirë vonë se kurrë. Mund të them se ky është lajmi më i mirë i këtij fillim viti,...

Partizimi i ëndrrave tona

Share Fundshekulli i njëzet ua realizoi shqiptarëve ëndrrën më madhore që kishin ëndërruar me shekuj – çlirimin e Kosovës. Me çka u kompletua kaptina e historisë, ku do të mbeten të shënuara të gjitha orvatjet e kësaj...