3:16 pm - Monday January 20, 3721

Archive: Opinion Subscribe to Opinion

Latasi tek milioneri !

Share Në një moment hipotetik paramendojmë ta shohim të ulur në karrigen e Milionerit Dragan Pavloviç Latasin, si pretendent për të fituar titullin e këtij kuisi. Dhe pasi që në Maqedoni ka kohë që është ndërprerë transmetimi...

Në prag të dorëheqjes!

ShareNjeriu në jetën e vet që e ka për ta jetuar duron shumë, si gjëra të mira ashtu edhe nga ato të këqijat. Mundohet që ti përballojë duke i mbuluar me të mirat, mirëpo kur mblidhen shumë dhe mbushet kupa nuk i nxen as kusia...

Mirë se vini në Maqedoni, në vendin e ‘çudirave’!

Share “Maqedonia, ky shtet multidiskriminues” Nuk besoj të ketë vend tjetër në botë në të cilin në njëzet vitet e fundit janë konsumuar fjalët ‘shoqëri multietnike, multifetare dhemultikulturore’ më shumë se në vendin...

Oxhaqet e (pa)tymosura rinore politike në Shqipëri!

Share I frymëzuar ndoshta edhe nga bloza, ndoshta edhe nga (pa)tymosja e saj, gjykova se së paku më takon që të flas për forumet rinore politike në Shqipëri. Kjo për arsye se kam qenë shumë pranë tyre, por edhe se kam aderuar dhe...

Studentë (pa)studime!

ShareMes zullumit të krijuar nga koha, me kalimin e viteve mbi supe dhe vështirësitë e jetës, edhe pena heziton të shkruarin e saj. Mendimet dhe ndjenjat fillojnë të ndrydhen, ndërsa dyshimet për çdo gjë sa vijnë e shtohen. Peripecitë...

Xhumaja e parë në Prishtinë

Share Namazi i xhumasë është obligim hyjnor për secilin mysliman që ka arritur moshën e pubertetit. Ai përjashton gratë….!!! Ai njeri që nuk e falë atë, hy në kategorinë e grave, dhe pa asnjë fije turpi, mund të themi se...

Fituan shqiptarët, humbën partitë

Share Shqiptarët e Maqedonisë demonstruan zgjedhje të nivelit më të lartë demokratik. Fushata parazgjedhore dhe dita e votimit kaluan pa konfrontimet e rëndomta të mëparshme, pa sharje e ofendime dhe votuesit thuajse u zbavitën duke...

Kryqëzimet politike !

Share Në garën elektorale futen së paku katër subjekte politike relevante, dhe sipas gjitha gjasave, në përbërjen e ardhshme parlamentare, që të gjitha do të prezantohet të paktën me numrin e mjaftueshëm deputetësh. Gara në këto...