2:12 pm - Wednesday January 17, 2018

Archive: Hajj Subscribe to Hajj

Kur obligohemi t’i shqiptojmë tekbiret duke thënë:”” Allahu ekber Allahu ekber…

ShareNga namazi i sabahut të ditës së arafatit e deri në ditën e katërt të bajramit në namazin e iqindisë ( 23 vakte) , pas çdo farzit të 5 kohëve të namazit, obligohemi t’i shqiptojmë tekbiret duke thënë: “”...

Lutja nga lartësitë e Kodrës Nurë – Xhebeli Nurë

ShareBesimtarët musliman me dashuri për ta vizituar vendin ku filloi shpallja e Kuranit gjatë ditës janë ngjitur në malin Xhebel un-Nur (malin e dritës), pesë kilometra nga Meka, vend në të cilin Muhamedi a.s vizitonte cdo ditë para...

Live gjate faljes se Akshamit ne Medine (VIDEO)

Sharelive gjate faljes se Akshamit ne Medine: http://youtu.be/EWwT4ipd6eM Mundësoi hoxha i nderuar Afet ef.BEADINI, njëherit Redaktor në projektin JUMU’AH në portalin freskirinore.com ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

Adem Ramadani – Qabe moj e bukur je[E RE]

ShareAdem Ramadani – Qabe moj e bukur je: http://youtu.be/xcWJ4ygXEU0 ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

Imam Ebu Hanifeja r.a. ka kryer Haxhxhin 55 here! A e dini pse?

ShareImam Ebu Hanifeja r.a. (699-767 m) ka kryer Haxhxhin 55 here! A e dini pse? Sepse ne kohen e Haxhxhit, ne ate kohe tuboheshin dijetaret me te medhenj nga e gjithe bota Islame. Edhe pse jetonte ne Kufa-Irak, kjo largesi nuk e pengoi kurre...

Israi dhe Mi’raxhi

Share “I lartësuar është Ai që e barti robin e Tij (Muhamedin a.s.) natën nga Mesxhidul Harami (në Mekë) në Mesxhidul Aksa (të Kudsit), rrethinën e secilës e kemi bekuar, për t’i treguar atij disa nga mrekullitë Tona. Ai, me...

Nga MEKA

ShareTi ke nevojë për pasuri, por mos jeto për të Çka ndodhi me ty vëllai im? Po shoh se disi po fundosesh, po largohesh nga adhurimi dhe zbatimi i rregullave të All-llahut. Çfarë ka zemra jote që e largon lumturinë e jetës?     Po...