3:16 pm - Wednesday January 20, 3515

Archive: Islam Subscribe to Islam

Ilahi kushtuar nënës nga Burim Berisha – “Të kam borxh trupin dhe shpirtin” (VIDEO)

Share“Të kam borxh trupin dhe shpirtin” quhet ilahija kushtuar nënës, të cilën së fundmi e ka realizuar Burim Berisha, këndues i kahmotshëm ilahish nga Prizreni, por që jeton dhe vepron në Zvicër. Pas shumë vitesh duke kënduar...

Xhamia e fsh.Toplicë me nëpunës-hoxhë të ri Muamer ef. Rexhepi (FOTO EKSKLUZIVE)

ShareSot më datë 24.02.2017 (dita e premte), një delegacion i Muftinisë së BFI – Gostivar, i kryesuar nga Muftiu Hfz.Shaqir ef. FETAHU vizituan Xhematin e Xhamisë së fsh.Toplicë me rastin e promovimit të nëpunësit të ri Muamer...

Çështja e Ekstremizmit sipas fesë Islame – Ragmi Destani / VIDEO EKSKLUZIVE FRESKIRINORE

ShareKapitujt: 1. Ekstremizmi në emër të fesë dhe ekstremizmi në emër të Islamit 2. Kuptimi i fjalës xhihad sipas Islamit 3. Pozita e muslimanëve ndaj luftërave që ndofhin në vende të ndryshme të botës 4. Pranverat arabe në tërësi...

Mjekimi dhe ilaçet e zemrës janë në pesë gjëra:

Share-Mjekimi dhe ilacet e zemres jan ne pes gjera: 1-Leximi i Kur’anit me meditim.. 2-Ndalimi i tejngopjes, 3-Falja e namazit te nates. 4-Lutjet e mengjesit 5- Shoqerimi dhe kuvendimi me njerzite e mire…freskirinore (Ebu Ishak Ibrahim...

O Shejh Buti, çfarë vepre të mirë ke bërë, që vdiqe si Omeri në mihrab, si Osmani mbi mus-haf dhe si Aliu nga duart e harixhive?!”

Share“O Shejh Buti, çfarë vepre të mirë ke bërë, që vdiqe si Omeri në mihrab, si Osmani mbi mus-haf dhe si Aliu nga duart e harixhive?!”   Ammar Bašić ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

LAJMERIM PER RINISTET E NDERUAR !

Share  Neser e shtune 28.01.2017 , mysafir special e kemi hoxhen e nderur Muhamed ef . Hoxha  mualim ne Eski xhami – Tetove   Tema : ” Vlera e kohes ”   Lokacioni: Mektebi xhamis Muharemce Tetove .   Ora...

Si sot e 26 vite më parë,rihapi dyert pas 24 vitesh xhamia Et’hem beut.

ShareSi sot e 26 vite më parë, më 18 janar 1991, rihapi dyert pas 24 vitesh xhamia e vetme e mbetur në këmbë nga 40 xhamitë e Tiranës, xhamia e Et’hem beut. Ajo ishte kthyer në një muze që rrinte gjithmonë i kyçur, e tashmë...

Nëse nuk e dini Parisin, mos u mërzisni…Humbje e vërtetë është ta jetosh tërë jetën dhe mos e shohësh e as ta jetosh as një ajet të vetëm të Kur’anit!

ShareNëse nuk e dini Parisin, nuk e keni shëtitur Londrën, nuk e keni parë New Yorkun, nuk keni shkuar te Muri Kinez e nuk e keni shëtitur as Romën, mos u mërzisni se nuk keni humbur asgjë. Humbje e vërtetë është ta jetosh tërë...