2:13 pm - Wednesday January 17, 2018

Archive: Islam Subscribe to Islam

10 ide të mira për Dhuratat e Bajramit / FOTO /

ShareFiter Bajrami dhe Kurban Bajrami janë të vetmet festime që kërkojnë përkushtimin e një muslimani. Kjo do të thotë që Bajrami për ne është ditëlindje, përvjetorë, dhe cdo festë tjetër, për të cilën ja vlenë të shpenzohet. Dhuratat...

Rrëfimi i një gruaje e cila nuk mund ta shihte qaben?

ShareKjo është një ngjarje e cila i ndodhi shejh Abdull-llah Shehatin në programin e televizionit satelitor “IKRE”. Është ky një program i drejtpërdrejtë në të cilin shikuesit shtrojnë pyetje përmes telefonit, kurse emitimi...

Vlera e ditës së Xhuma

ShareZoti ynë thotë në Kuranin famëlartë: “O ju që keni besuar, kur të thirret ezani i ditës së xhuma, nxitoni atje ku përmendet emri i Zotit, lëreni shitblerjen, është më mirë për ju nëse me të vërtetë e kuptoni diçka...

A e dini pse sulmohet shamia?

ShareKur jomyslimanët akuzojnë katragjyshet, gjyshet, nënat, gratë, motrat, vajzat, mbesat dhe stërmbesat tona se paguhen për mbulesë, ky është argument mbi vërtetësinë Hyjnore të mbulesës, mbase, sikur mos të ishte ajo e vërtetë...

Miniseminar në lidhje me njoftimin e kandidatëve të rinj për kryerjen e Haxhit të vitit 2017/1438h, organizoi Muftinia e BFI-Gostivar / foto/

ShareSot me datë 22.08.2017 (dita e martë), Muftinia e BFI-Gostivar, organizoi një miniseminar në lidhje me njoftimin e kandidatëve të rinj për kryerjen e Haxhit të vitit 2017/1438h.Në këtë takim morën pjesë kreu më i lartë i...

Shtrohet iftari i pestë tradicional për banorët e f.Dobërdoll, organizator Xhamia e Vjetër

ShareShtrohet iftari i pestë tradicional për banorët e f.Dobërdoll, organizator Xhamia e Vjetër, ku imam i xhamisë është hoxha i nderuar Mr.Hamit Shabani. Ky iftar organizohet për të pestën herë me rradhë, edhe këtë vit morrën...

Disa lutje për netet e fundit të Ramazanit

Share1. Ja Allah më dhuro sukses në ahiret, siguri nga zjarri dhe më mundëso hyrjen në Xhenetul Firdews Ja Allah më bëj mua dhe familjen nga të djathtit, nga ata që do marrin librin e veprave në dorën e djathtë. Ja Allah, Më...

Hapet Xhamia e Re “RABIA” në f.Debresh të Gostivarit (FOTO)

ShareSonte filluam namazin e teravis në Xhamin e re RABIA, sonte ishte nata e parë e Imamit Mustafa Osmani, sonte ishte edhe gëzimi i gjithë neve për fillimin e muajt të Ramazanit, urime Zoti ju shpërbleft të gjithve, shkruhet në një...