2:14 pm - Wednesday January 17, 2018

Archive: Hadithe Subscribe to Hadithe

Hurma nga këndvështrimi i Kuranit, Hadithit dhe mjekësisë

ShareAllahu i madhërishëm në shumë vende në Kuran përmend të lashtat, perimet dhe frutat, jo vetëm si dhunti e Tij, por edhe për ta nxitur mendjen njerëzore për studimin dhe zbulimin e vetive të tyre shëruese, të cilat i zbuloi...