2:07 pm - Wednesday January 17, 2018

Archive: Shkendijat e Udhezimit Subscribe to Shkendijat e Udhezimit

Ligjërata javore në Xhaminë e f.Toplicë me hoxhë Muamer ef. Rexhepi (FOTO)

ShareFalenderimi i takon Allahut, të Gjithmëshirshmit Mëshirëplotit, paqja dhe bekimi qoftë mbi të Dërguarin si mëshirë për mbarë botët, familjen e tij dhe të gjithë shokët e tij, mbi ndjekësit e tyre dhe këdo që i ndoqi ata...

Nevoja dhe rëndësia e Istigfarit, ligjëron Hoxhë Zekerija Rushani / VIDEO

ShareMë poshtë do keni mundësinë të shikoni VIDEO-ligjëratën, me temë Nevoja dhe rëndësia e Istigfarit, ligjërues hoxhë Zekerija Rushani. Emision ky që gati disa vite me rradhë realizohet në Tv globi , Shkëndijat  e Udhëzimit...

Shkëndijat e Udhëzimit [VIDEO]

Share RAMAZANI 2014 / TV GLOBI / FRESKIRINORE …Moderator: Afet Beadini… GJITHA VIDEOT: _______________ _____________ _____________ _____________ ___________ ___________ _________ _______ ________ ________ ________ ________ ________ _________ __________ _________ ______ ______ ______ __________ RAMAZANI...