2:07 pm - Wednesday January 17, 2018

Archive: jakup asipi Subscribe to jakup asipi

Somali: Hapet xhamia me emrin e hoxhës shqiptar Jakup Asipi (FOTO)

ShareXhamia është ndërtuar në kryeqytetin e Somalisë Mogadishë, dhe do të mbajë emrin e hoxhës së mirënjohur nga rajoni i Kumanovës Jakup Asipi. Javën e kaluar në Somali u bë përurimi i një xhamie të re të cilën publikisht...

Lot dhe emocione, ilahija për mulla Jakupin min.53 (Video)

ShareKëtë javë mysafir ishte djaloshi që la pa fjalë me zërin e tij, Erjad Karpuzi. Moderatori i emisionit i kishte premtuar Erjadit për realizimin e disa këngëve, dhe ai e mbajti fjalën. Gjatë perfomimit të djaloshit, pati lot...

…xhemati yn kur të nervozohet çka bën? E dhez një cigare – Jakup Asipi

ShareMuhamedi a.s ka thënë: “Kur të nervozoheni merrni avdes, sepse shejtani është i krijuar nga zjarri dhe uji e shuan atë.” Ndërsa xhemati yn kur të nervozohet çka bën? E dhez një cigare. Jo o popull nuk shuhet zjarri...

Varfëria egziston, jo pse nuk mund ti ushqejm të varfërit, por ….

Share“Varfëria egziston, jo pse nuk mund ti ushqejm të varfërit, por sepse nuk mund ti ngopim të pasurit.”   Hoxhë Jakup Asipi, Allahu e mëshiroftë ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

A hala se ke kuptu që gotën e rakis si ta pish s’je musliman ma !

ShareA hala se ske kuptu që gotën e rakis si ta pish sje musliman ma ! A hala se ke të qartë o vllau im i dashur, se kur ta pije muslimani rakijen imani i del sikur kur ta desh këmishen !   Jakup Asipi ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

Në xhami nuk shkohet për ‘hyn e dil’, ‘mbath e zbath’, ‘bjer dhe ngrihu

Share“Në xhami nuk shkohet për ‘hyn e dil’, ‘mbath e zbath’, ‘bjer dhe ngrihu’. Por në xhami shkohet për tu shëndrruar prej mashkullit në burr.”   Hoxhë Jakup Asipi (Allahu e mëshiroftë) ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

Ndërroi jetë shejhu i nderuar dhe Muhadithi shqiptarë, Shuajb Arnauti

Share Një lajm i hidhur. Bota islame humbi një tjetër kolos të madh, shejhun e nderuar dhe Muhadithin Shuajb Arnautin në moshën 88 vjecare i cili sapo ka ndërruar jetë. I ka shërbyer fesë islame në lëmin e hadithit dhe recensimin...

Oh more vëllau im arën tënde 2 hektarë nuk po mundesh ta bësh arë bujku, e po përmend Shtet Islam.

Share“O vëllau im mos u merakos se unë shtet Islam nuk po formoj, as që më shkon ndërmend ta bëj. ▶ E dua, mundohem, por po të rrëfej diç: Egjipti me 9 milion tituj shkencorë nuk arriti të bëhej shtet Islam, ndërsa ti po...