3:16 pm - Wednesday January 20, 2709

Archive: Artikuj Subscribe to Artikuj

PËR DIPLOMËN SI LETËR TUALETI

ShareShkruan: Egzon Kryeziu  At’ mëngjes vesha sakon e vetme që pata, mandej hodha pak parfum mbi këmishë. Kemishes i’a hekurosa vetëm jakat. Pantollonat i kisha bâ gati nji javë më herët, edhe këpucët i lustrova mirë. N’xhepin...

Në fund të filmit ishte shënuar kjo fjali: Ne u paraqitem juve vetëm 8 minuta nga ajo cfarë sheh ky fëmijë…

ShareTregim për meditim Një film 10 minutësh u shpall fitues, si filmi me i mirë i shkurtër. Pastaj vendosen shfaqjen e tij në kinema. Numër shumë i madh shkuar për ta shikuar. Filmi filloj me një fotografi të një kulmi të një...

…xhemati yn kur të nervozohet çka bën? E dhez një cigare – Jakup Asipi

ShareMuhamedi a.s ka thënë: “Kur të nervozoheni merrni avdes, sepse shejtani është i krijuar nga zjarri dhe uji e shuan atë.” Ndërsa xhemati yn kur të nervozohet çka bën? E dhez një cigare. Jo o popull nuk shuhet zjarri...

“Nuk do të…”

Share  Hadithet e kësaj dite lidhen me natyrën e mëshirshme të muslimanit, butësinë, mëshirën, dashamirësinë dhe fisnikërinë e tij. Ato janë porosi të Resulull-llahut (a.s), që muslimani të përsosë besimin e tij dhe të...

Nëse nuk e dini Parisin, mos u mërzisni…Humbje e vërtetë është ta jetosh tërë jetën dhe mos e shohësh e as ta jetosh as një ajet të vetëm të Kur’anit!

ShareNëse nuk e dini Parisin, nuk e keni shëtitur Londrën, nuk e keni parë New Yorkun, nuk keni shkuar te Muri Kinez e nuk e keni shëtitur as Romën, mos u mërzisni se nuk keni humbur asgjë. Humbje e vërtetë është ta jetosh tërë...

A duhet ndryshuar statusi i shoqatave humanitare në Maqedoni?

Share  Hamdi Nuhiju Duke u bazuar në praktikën e deritanishme, shoqatat humanitare në Republikën e Maqedonisë, e sidomos shoqatat humanitare shqiptare janë tejet të diskriminuara në marrjen e privilegjeve të shtetit të cilat...

Njihuni me burgjet më të këqija në botë (Video)

ShareFreskiRinore ua sjell videon në të cilën do të mësoni detaje mbi burgjet më të këqija në botë. Se çfarë është gjetur, çfarë ka ndodhur, pse e kanë marrë emërtimin të tillë, duke u veçuar nga të gjitha burgjet tjera...

Shkon një punëtor tek një farmaci dhe i drejtohet farmacistit: A keni një ilac për çimento?!(emocionale)

ShareVërtetë ndodhi prekëse. ● Shkon një punëtor tek një farmaci dhe i drejtohet farmacistit: A keni një ilac për çimento?! ● Me një të qeshur ironike, farmacisti ia kthen: Po kemi, madje kemi ilaç edhe për gurë edhe për hekura....