3:16 pm - Wednesday January 20, 2810

Archive: Artikuj Subscribe to Artikuj

Edukata e nuses ndaj vjehrrës së saj (EMOCIONALE)

ShareI thotë vjehrra nuses së djalit, pasi që kishin kaluar muajin e mjaltit: “Ke arritur që biri im të jetë më i përkushtuar në namazin në xhami, ke korrur sukses për tridhjetë ditë, në atë që unë dështova për tridhjetë...

50 mijë turq ndalen në Strugë,një histori interesante ka ndodhur!

ShareTurqit së fundi janë vizitorët më të shumtë grupor që vizitojnë Strugën. Itinerari i turistëve turq përfshin pothuajse të gjithë shtete e Ballkanit, por në program, si një nga pikat e ndalimit ka edhe qytetin e Strugës. Arsllan...

“Gjithë njerëzimi ka nevojë për mëshirën e Islamit”

ShareKryetari i Kryesisë së Çështjeve Fetare të Turqisë, Mehmet Görmez, ka thënë se civilizimi Islam po kalon përmes një proces të vështirë dhe më pas ka shtuar: “Rinia duhet të përpiqet për ringritjen në këmbë të këtij...

Flet maqedonasja Elena: Unë, bashkëshortja e lumtur e një shqiptari!

ShareIntervistoi: Memedali Jusufi Do ishte Dhërmiu, vendi ku do ngjizej një dashuri mes vajzës maqedonase Elena Miteva dhe djaloshit shqiptar, Visar Vishka, aktorit më të mirë të Maqedonisë; një vend vërtet i bekuar për t`u ndjerë...

Lot dhe emocione, ilahija për mulla Jakupin min.53 (Video)

ShareKëtë javë mysafir ishte djaloshi që la pa fjalë me zërin e tij, Erjad Karpuzi. Moderatori i emisionit i kishte premtuar Erjadit për realizimin e disa këngëve, dhe ai e mbajti fjalën. Gjatë perfomimit të djaloshit, pati lot...

Emrat e ditës së Kijametit…

ShareAllahu i Madhëruar këtë ditë e përmend në Kuran me emra të ndryshëm. Më poshtë do të përmendim disa prej këtyre emrave të shoqëruar me argumentin përkatës: 1 – Ora. Allahu i Lartësuar thotë: “Ora me siguri ka për...

Ebu Umame, përse të shoh në xhami jashtë kohës së namazit?

ShareNjë ditë Muhamedi a.s. hyri në xhami, e pa një Medinas me emrin Ebu Umame dhe i tha: Ebu Umame, përse të shoh në xhami jashtë kohës së namazit? Brengat dhe borxhet më kanë kapluar, o i Dërguari i Allahut – tha ai. Pejgamberi...

Njeriu i biznesit dhe shitësi i gazetës (mirësjellja në raport me të tjerët)

ShareNjë njeri i biznesit ishte duke ecur me një mik të vetin…Ndalet pranë vendshitjes ku çdo herë e blente gazetën…Njeriu e përshëndet shitësin duke i thënë ‘mirëdita’ me buzëqeshje. Ndërsa shitësi duke...