3:16 pm - Sunday January 20, 2791

Archive: Artikuj Subscribe to Artikuj

Çdo ditë ia krehtë dhe kapte floket te bijes para se te nisej për në shkollë (FOTO)

ShareCdo dite ia krehte dhe kapte floket te bijes para se te nisej per ne shkolle. Duke vene re pelqimin e shoqeve te saj per format e bukura te kapjes se flokeve, nje dite, ajo ua solli babin e saj ne klase qe t’ua kape floket. ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

Ky e bëri çajin por kur e pa se nuk ka sheqer, ja sesi reagoi….

SharePAK RELAKS KUR BIEN NË KRIZË, BËN EDHE KËSHTU..!! I erdhën shokët njërit në shtëpi pa paralajmërim, i kërkuan që ti bëj çaj. Ky e bëri çajin por kur e pa se nuk ka sheqer, dhe nuk kishte para për të blerë. I bëri të...

Maqedonasi apel nga kisha: T’ua marrim xhamitë “shiptarve”! (Video)

ShareNjë video përplot me gjuhë të urrejtjes ka arritur në adresën e Gazetës Lajm. Aty dëgjohet kryetari i organizatës së Maqedonasve Myslimanë, Ismail Bojda duke folur në një Kishë ortodokse dhe duke bë apel që maqedonasit t’i...

SHKAQET E FORMIMIT TË SHKOLLAVE JURIDIKE ISLAME( MEDH’HEBET ISLAMIKE )

Share( MEDH’HEBET ISLAMIKE ) / Mr. Ragmi Destani / Në sheriatin islam, tre gjëra që janë bërë pas vdekjes së Muhamedit a.s., po të mos ishin bërë, do të gjenim islamin një emër por pa përmbajtje, e ato janë : 1. Tubimi i...

Çka po ndodh në Prizren, bllokohen 100 familje!

ShareRreth 100 familje nga Prizreni janë bllokuar kur rruga nga kalonin ata është blerë nga një person i panjohur për ta . Përfaqësuesi i lagjes, Nazmi Morina, është ankuar se që pesë muaj ata nuk mund ta shfrytëzojnë këtë rrugë. “Problemi...

SHEJHU’L – EZ’HERI QË E FLISTE RRJEDHSHËM GJUHËN SHQIPE

Share  ● A do ta kishit besuar po t’ju thuhej se nje nga dijetaret me te shquar te fillimit te shekullit XIX ne Egjipt, madje nje Shejhu’l – Ez’her, Imam i madh i Ez’herir ( posti me i larte fetar ne Egjipt)...

Tre Muajt e Shenjtë – Rexheb, Shaban, Ramazan) dhe Netët e Mëdha

ShareBesimtarët muslimanë në gjithë rruzullin tokësor shërbehen me Kalendarin Hënor (Hixhri) dhe sipas kalendarit hënor muajt Rexheb, Shaban dhe Ramazan janë muaj të uruar, të dobishëm dhe të bekuar. Të gjitha netët e shënuara...

Njeriu i devotshëm dhe Harun er-Reshidin, halifi i muslimanëve

ShareNjë njeri i devotshëm e ka vërejtur Harun er-Reshidin, halifin e muslimanëve, në ditën e Arafatit gjatë haxhit, se si ka qëndruar në këmbë, pa e mbuluar kokën dhe këmbëzbathur në nxehtësinë e rërës shkretinore duke thënë: ”...