3:31 pm - Wednesday January 17, 2018

Archive: Artikuj Subscribe to Artikuj

O shoku im, edhe gjumi është bërë monoton, ska as ëndrra te reja më…!!

ShareU takova me një mik timin dhe pasi u përshëndetëm dhe u ulëm, ndër pyetjet që ia bëra: Si i ke punët më gjumin, se ti flen shumë ? Ma ktheu: O shoku im,, edhe gjumi është bërë monoton, ska as ëndrra te reja më…!! Përshtati...

O shoku im, edhe gjumi është bërë monoton, ska as ëndrra te reja më…!!

ShareU takova me një mik timin dhe pasi u përshëndetëm dhe u ulëm, ndër pyetjet që ia bëra: Si i ke punët më gjumin, se ti flen shumë ? Ma ktheu: O shoku im,, edhe gjumi është bërë monoton, ska as ëndrra te reja më…!! Përshtati...

Kanada, del në shitje një Kur’ani rrallë 500-vjeçar (FOTO)

ShareNjë Kur’an 500-vjeçar është nxjerrë në shitje në ankand nga një qytet i Kanadasë. Duke qenë një avenir i rrallë në llojin e tij dhe me interes të madh për studiuesit, Kur’ani ka dalë në shitje për të interesuarit...

Ky është krijim i Allahut! Më tregoni çfarë kanë krijuar të tjerët pos Tij!

ShareKy është krijim i Allahut! Më tregoni çfarë kanë krijuar të tjerët pos Tij! Kur’an, Lukman 11 ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

Histori: Çfarë ka ndodhur më 22 mars? – Shqipëria londineze

Share22 Mars 1913 – Shqipëria londineze; Konferenca e Ambasadorëve të 6 Fuqive të Mëdha mbledhur në Londër përcakton arbitrarisht kufijtë veriorë dhe veri-lindorë të shtetit shqiptar; e gjithë treva fushore e Kosovës i shkëputet...

Quhem Evzal Sinani. Gjëja më e bukur që posedon zemra ime është njohja e Zotit të saj.

ShareQuhem Evzal Sinani. Gjëja më e bukur që posedon zemra ime është njohja e Zotit të saj. Caktimi i Fuqiplotit më shpiu në Jordani para tre viteve për të zbuluar fshehtësitë e lumturisë dhe për të shijuar veçoritë e prehjes...

Të fiksohesh pas markave të shtrenjta dhe të shpërdorosh para për to,është varfëri shpirtërore.

ShareAlbina.F.Nanaj Të fiksohesh pas markave të shtrenjta dhe te shperdorosh para per to, kur fare mire mund te vishesh me nje produkt cilesor te blere ne treg apo me mire akoma te qepur nga duart e nje zonje qe nxjerr buken e gojes permes...

Zotëriu i tij e urdhëroi ta therrë një dele dhe t’ia sjellë dy organet më të mira

ShareTransmetohet që Lukmani i urtë ka qenë shërbëtor te një i pasur. Një ditë, zotëriu i tij e urdhëroi ta therrë një dele dhe t’ia sjellë dy organet më të mira. Lukmani pasi e therri delen, ia dërgoi zotëriut të tij gjuhën...