3:16 pm - Saturday January 20, 2751

Archive: Artikuj Subscribe to Artikuj

Vajza qante pa pushim, por kur e dërguan te mjeku, zbuluan diçka tmerruese

ShareAjo është 1 vit e gjysmë, e shëndetshme në pamje të parë, por nuk pushon së qari, shkruan express, përcjell Freskirinore. Katër, pesë, deri në gjashtë orë në ditë, mamaja përpiqet të qetësojë vajzën e saj. Por asgjë...

“Jam razi me Resulull-llahun tim!”…

Share“Thotë Ibn Hishami…, nga Ebu Said El-Khudriu: Kur Resulull-llahu (a.s) u shpërndau Kurejshëve dhe fiseve arabe, aq sa u shpërndau nga plaçkat e betejës së Hunejnit, ndërkohë që ensarëve nuk u dha asgjë prej tyre, disa...

Çfarë gabimi trashanik, kurthi i Tradhëtarëve dhe profiterëve…

Share-Çdo ditë e më shumë po vërrtetohet, se çfar gabimi trashanik bëmë, kur ramë në kurthin e Tradhtarëve dhe profiterëve për ti lëshuar armët nga dora, edhe pse e dinim se me çfar armiku tinxar dhe fashistë kemi të bëjmë!...

E mahnitshme: KUFIJTË NGA E GJITHË BOTA ( EKSKLUZIVISHT FOTO)

ShareE mahnitshme: KUFIJTË NGA E GJITHË BOTA ( EKSKLUZIVISHT FOTO) E mahnitshme: KUFIJTË NGA E GJITHË BOTA ( EKSKLUZIVISHT FOTO) E mahnitshme: KUFIJTË NGA E GJITHË BOTA ( EKSKLUZIVISHT FOTO) #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1...

Falja e NAMAZIT ulur, në tokë apo karrige – Jusuf ZIMERI

ShareShkruan: Jusuf ZIMERI Namazi është obligim (farz) dhe është një nga shtyllat esenciale të Islamit. Në kryerjen e këtij obligimi islam, përveç esencës rol të rëndësishëm ka edhe forma e kryerjes së tij. Disa nga format e...

Populli i Kosovës i ka borxh dr. Shefqet Krasniqit

Share Mos u habit nga egërsia dhe ashpërsia e armikut kundrejt teje kur më parë të shitën miqtë dhe njerëzit e tu. Miqësia dhe shoqëria e vërtetë të mbron kurdoherë. Andaj dhe feja islame e shikon miqësinë dhe shoqërinë si...

13 vite në Mekë…(FOTO LIVE)

Share  Po ta llogarisim periudhën e Thirrjes Islame në Mekë, (që konsiderohet si faza e edukimit dhe rrënjosjes së besimit dhe dashnisë ndaj Zotit), me atë të Medines, (që konsiderohet si periudha e veprimit në terren dhe ngritjes...

JA PSE DUHET TË REKLAMONI BIZNESIN NË PORTALIN FRESKIRINORE!

SharePortali freskirinore.com 8 vite ka mbijetuar dhe in shaa Allah do mundohena të angazhojmë më shumë anëtar që ky portal të jep freski çdo ditë për Rininë dhe shoqërinë në përgjithësi. Mijëra vizitorë çdo ditë shfletojnë...