3:16 pm - Tuesday January 20, 2685

Archive: Artikuj Subscribe to Artikuj

U HAP MUZEU I MUHAMEDIT A.S. NË SHKUP

SharePërmes një muzeu të lëvizshëm,u prezantua sot për herë të parë në Shkup jeta e Muhamedit Alejhi Selam, nën organizimin e forumit Rinor Islam. Projekti i docentit Esmir Haliloviq, është i pari në botë i cili është i lëvizshëm...

Bëhet baba në moshën 92-vjeçare – (FOTO)

ShareGruaja e një palestinezi 92-vjeçar ka sjellur në jetë një vajzë. Ngjarja ka ndodhur në qytetin Khalil, në Bregun Perëndimor. Mahmoud-al Adam e ka quajtur vajzën Tamara dhe është shprehur se është shumë i lumtur me dhuratën...

Senzacionale: Doktori me stetoskop e gjen sa para ka pacienti në kuletë

ShareNjë senzacion i vërtetë ka ndodhur në vendin tonë, ku një mjek ja ka kontrolluar kuletën një pacienti dhe ia ka treguar fiks sa para ka në të, pacienti ka ngelur i habitur, nga burimet e sigurta të Boomerang-ut thuhet se pacienti...

Meskinitetet kurrë nuk kanë qenë vlera!

Share    Nuk e kam kuptuar asnjëherë se përse akoma sot, dikush, gjoja në emër të kombit dhe vlerave kombëtare, na bën filozofi e histori, mbështetur mbi osmanofobi, duke mbjellur urrejtje në mes nesh?   Islami tek ne...

O Shejh Buti, çfarë vepre të mirë ke bërë, që vdiqe si Omeri në mihrab, si Osmani mbi mus-haf dhe si Aliu nga duart e harixhive?!”

Share“O Shejh Buti, çfarë vepre të mirë ke bërë, që vdiqe si Omeri në mihrab, si Osmani mbi mus-haf dhe si Aliu nga duart e harixhive?!”   Ammar Bašić ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

l moshuari u rrëzua në tokë dhe personi i pare qe nderhyri per t’a ndihmuar, ishte vete Princi (VIDEO-FOTO)

ShareGjate nje pritje zyrtare ne Britanine e Madhe, nje i moshuar u rrezua ne toke dhe personi i pare qe nderhyri per t’a ndihmuar, ishte vete Princi William!   Thjeshtesia eshte virtyti me i larte qe mund te kete nje njeri! ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

Bariu i urtë apo njeriu i urtë bari!

Share  Omer ibn Abdulazizi derisa ishte mëkëmbës i një province në kohën e sundimit Emevij, gjatë udhëtimit prej Damasku në vilajetin e tij, takoi një bari me kopenë e tij dhe kërkoi strehim tek ai. Ai ia ktheu: “Erësirat...

Kodi i raportit ndërnjerëzor në ditët e sodit.

Share  Një njeri i urtë i tha djalit të tij: O biri im! Raporti ynë me njerêzit mund të mbahet e të vazhdojë vetëm nëse i mbyllim sytë e veshët (të bëhemi sikur s’kemi parë dhe s’kemi dëgjuar), ai raport shtohet...