3:16 pm - Monday January 20, 4003

Archive: Video Subscribe to Video

Në Gostivar u mbajt manifestimi tradicional “Mirë se erdhe o ResulAll-llah”

ShareMe manifestimin “Mirë se erdhe o ResulAll-llah” janë përmbyllur aktivitetet e Javës së ditëlindjes së Muhamedit a.s, të organizuar nga Muftinia e Gostivarit. Kryetari i BFI-së në Gostivarit, Shaqir ef Fetahu, i cili me këtë...

Feja është Këshillë – Hoxhë Ensar Sinani [VIDEO]

ShareCila është vlera, rëndësia që Islami i ka dhuruar KËSHILLËS – Hoxhë ENSAR SINANI [VIDEO] Ligjerata e se shtunes ne kuader te ligjeratave javore te FRM-se; Tema: Feja është Këshillë Linku SMARTPHONE: https://www.youtube.com/watch?v=fKrRI76a59o&feature=youtu.be&app=desktop VIDEO Pershtati:...

Këndon me lot në sy, ”Qabe moj e bukur je” Fikret Dauti.

SharePër Qaben e Shenjtë dhe Medinen e Ndritshme kanë dëgjuar dhe e kanë pa në foto e televizion të gjithë. Por nuk janë të shumtë ata që i kanë vizituar këto vende të shenjta dhe kanë pasur rastin të shohin për së afërmi...

A ka rryma të ndryshme në Maqedoni dhe …? [VIDEO]

ShareNe sikur duam të ndërtojmë autoritete, e keni parë përmenden emra. Mirë, a emri është më i madh, a ISLAMI duhet të jetë më i madh ? Është xhemati i dikujt apo duhet të jetë FEJA ? linku per SMARTPHONE: https://www.youtube.com/watch?v=-duspQhop7Q#t=66 ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

Jeta pas vdekjes/VIDEO/Afet ef. Beadini

ShareVeni re, varri nuk është vetëm se ajo gropa që e shihni ju me sytë e juaj. Gropa është vetëm pamja e jashtme a tij dhe një formë e caktuar që e shofim me sy. Në realitet varri është emri i Alem el-berzah (Jeta ne berzah). Njerëzit...

VIDEO – FACEBOOK – DOWNLOAD – ALL

ShareKëtu u mundësohet të shkarkoni gjitha VIDEO incizimet, të cilat njëkohësisht janë të publikuara edhe në FAN PAGE tone www.freskirinore.com! -Nese ju pëlqen VIDEOja e publikuar dhe doni ta shkarkoni ne SMART telefonat e juaj,...

Kaptinën “Fatiha” e reciton me një frymë.

ShareKaptinën “Fatiha” e reciton me një frymë. Mos e le pa e degjuar…! Download this Video (Right Click and SAVE AS) ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

Nuk shkelet BESA e shqiptarit – VIDEO

ShareDownload this Video (Right Click and SAVE AS) ShareShpërndaje:TweetPrintEmail