3:16 pm - Monday January 20, 3783

Archive: Video Subscribe to Video

Ramazani godet fuqishëm të keqen.. / VIDEO / Elvis Naçi

ShareDisa lutje qe ti bejme gjate Ramazanit.. Ligjëron ELVIS NAÇI Falënderimet dhe lëvdatat më të mëdha janë për Allahun e Madhëruar, Zotin dhe Krijuesin e të gjitha botëve. Selami dhe përshëndetjet tona qofshin edhe për të Dërguarin...

Nevoja dhe rëndësia e Istigfarit, ligjëron Hoxhë Zekerija Rushani / VIDEO

ShareMë poshtë do keni mundësinë të shikoni VIDEO-ligjëratën, me temë Nevoja dhe rëndësia e Istigfarit, ligjërues hoxhë Zekerija Rushani. Emision ky që gati disa vite me rradhë realizohet në Tv globi , Shkëndijat  e Udhëzimit...

Të mësojmë nga sjellja e Muhamedit a.s – hoxhë Afet ef.BEADINI / VIDEO JUMU’AH

ShareJu sjellim ligjëratën e ditës së sotme 27.05.2016 të Xhumasë, projekt ky që realizohet në bashkëpunim me Xhaminë Hamza dhe gjitha Video ligjëratat i gjeni të vendosura nē portalin www.freskirinore.com• •••Ligjērues:...

Nëse ngulfateni, ja çfarë duhet të bëni (VIDEO)

ShareShumica e njerëzve nuk e kuptojnë se çfarë duhet të bëjnë nëse e shohin dikë që po ngulfatet, Jeff Rehman, një mjek me 22 vite përvojë, ka treguar një mënyrë efektive për tu kujdesur për veten në situata të tilla. Më...

Me të dashtë i Madhi Zot, Ligjëron ELVIS NAÇI / VIDEO E RE

Share ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

MISS RUSIA E PRANON ISLAMIN – Shikojeni emocionet e saj deri në fund.

Share MISS RUSIA E PRANON ISLAMIN – Shikojeni emocionet e saj deri në fund. (Kush e kupton gjuhën ruse, iu lutëm të na e përkthej në pika të shkurtëra). #SHPËRNDAJENI…Videon per hir te Allahut ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

Hoxhë Elvis Naçi : Zgjidhjet e Mrekullueshme ISLAME / VIDEO E RE

ShareZgjidhjet e Mrekullueshme ISLAME Ligjerues: Teolog Elvis Naci ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

Hoxhë Elvis Naçi e le pa fjalë islamofobin Gjergj Zefin / VIDEO

Share ShareShpërndaje:TweetPrintEmail