3:16 pm - Sunday January 20, 3839

Archive: Video Subscribe to Video

Lumturia nuk është në mall dhe pasuri por të besosh në Allahun Një / VIDEO

ShareJu sjellim ligjëratën e ditës së sotme 20.05.2016 të Xhumasë, projekt ky që realizohet në bashkëpunim me Xhaminë Hamza dhe gjitha Video ligjëratat i gjeni të vendosura nē portalin www.freskirinore.com• •••Ligjērues:...

Elvis Naci – Vdekja e Muhamedit alejhi selam [Emocionale] / VIDEO

Share ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

A po na e mbysin dalëngadalë Mbretneshën, bijtë e çakejve..?!

ShareNë vitin 2004, doli në qarkullim një libër-studim me titull: “Shtegtimi i monumenteve”, me autor të nderuarin Lec Shllaku, ndjesë pastë. Në faqet e tij, nuk është e vështirë të lexohet dhimbja dhe interesimi i autorit për...

Une, Ti, Ai dhe Ajo krejt do të agjërojmë….. / VIDEO

ShareSecilën herë, Ramazani është kohë shumë e veçantë për muslimanët e mbarë rruzullit tokësor. Është një kohë për t’u afruar me Krijuesin tonë, për t’u shëruar shpirtërisht, duke kërkuar faljen dhe kënaqësinë e...

Myslimanja duke u lutur në rrugë – ja si reagojnë amerikanët / VIDEO

ShareMe dhe Et janë të rinj amerikanë të njohur për eksperimentet e tyre sociale, e të cilat më pas i shpërndajnë në YouTube. Në një kamerë të fshehur ata kanë dashur të tregojnë se si nj shoqëri multi kulturore e një qyteti...

Me të mirat që të ka dhënë Allahu kërko ta fitosh botën tjetër / VIDEO

Share•Ju sjellim ligjëratën e ditës së sotme të Xhumasë, projekt ky që realizohet në bashkëpunim me Xhaminë Hamza dhe gjitha Video ligjëratat i gjeni të vendosura nē portalin www.freskirinore.com• •••Ligjērues: Afet ef.BEADINI••• Të...

Asija gruaja e faraonit – Elvis ef.Naci / VIDEO

ShareLigjëratat e Elvis ef Nacit sikur kanë arritur kulmin e shikueshmërisë….mirë apo keq, e vlerësoni ju vet hoxhën.Është ky postimi i parë në portalin FreskiRinore, publikohet Video-Ligjërata e parë në portal, in shaa Allah...

Për çdo vepër që bën, dije se të sheh Zoti, edhe pse ti Atë nuk e sheh /VIDEO/

ShareO Zot, më mundëso që Të të falënderoj për të mirat Tuaja që na i dhurove mua dhe prindërve të mi dhe që të bëj vepra të mira që Ti i pëlqen, e me mëshirën Tënde më fut në mesin e robërve Tuaj të mirë”. (En-Neml:...