3:16 pm - Wednesday January 20, 3768

Archive: Video Subscribe to Video

Morali dhe sjellja e mirë, një nga cilësitë më të dashura te Allahu i Madheruar/VIDEO/

ShareMorali në Islam është një ndër elementet kryesore të cilat çojnë drejt formimit të myslimanit të vërtetë, të edukuar dhe të vetëdijesuar në baza islame. Një pjesë e atyre që pretendojnë se bëjnë diçka në emër të...

Dhe kur të bubullojë qielli, dilni në ballkone dhe jetoni me Ra’din e Allahut a.xh

ShareMr.Ahmed Memedi – Dhe kur të bubullojë qielli herët tjera, mos u frikoni nga ajetet e Zotit, po çilni dritaret, dilni në ballkone dhe jetoni me Ra’din e Allahut a.xh. se ai i bën hamd Atij azze we xhel-le. ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

‘Kijameti…’ – EMOCIONALE / VIDEO

Share // < ![CDATA[ // < ![CDATA[ (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sq_AL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3";...

Qëllimi i krijimit të njeriut, ligjëron Shaqir ef.Fetahu / VIDEO

Share   ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

Gruaja e cila vepronte mirë por do të jet në Xhehnem (a e dini pse) – Hoxhë Behar Mjekiqi

Share Gruaja e cila vepronte mirë por do të jet në Xhehnem (a e dini pse) – Hoxhë Behar Mjekiqi freskirinore ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

Vyrtitshmëria, atribut i muslimanit – Hoxhë Amet Memedi

Share Vyrtitshmëria, atribut i muslimanit – Hoxhë Amet MemediVyrtitshmëria, atribut i muslimanit – Hoxhë Amet MemediVyrtitshmëria, atribut i muslimanit – Hoxhë Amet MemediVyrtitshmëria, atribut i muslimanit – Hoxhë Amet MemediVyrtitshmëria,...

Kreu i Kishës Ortodokse Malazeze: Muhamedi është i dërguari i Allahut /VIDEO

ShareKreu i Kishës Ortodokse Malazeze: Muhamedi është i dërguari i Allahut Nuk mund të flitet për Islamin e cila llogaritet të jetë një miliardë e disa miliona besimtarë, njerëz të ciëët besojnë në Islam. Mendoni ju se të...

Toplicë, Familja Ibrahimi në kushte të rënda jetese / VIDEO

ShareToplicë, Familja Ibrahimi në kushte të rënda jetese / VIDEO Familja Ibrahimi prej 5 anëtarëve jeton në kushte të rënda jetese, ato bashkërisht apelojnë për ndihmë, rrugëdalje tjetër nuk kanë. Kush nga ju e ndjen veten të...