3:16 pm - Monday January 20, 3868

Archive: Video Subscribe to Video

Ligjërata e Xhumasë në Xhaminë e f.Ropalcë (LIVE-freskirinore, 29.01.2016)

ShareStafi portalit freskirinore, mundësoi transmetimin LIVE të ligjeratës dhe Hutbes në Xhaminë e f.Ropalcë të Kumanovës.Më poshtë keni mundësinë të shikoni dy video inçizimet e realizuara ditën më të bukur të javës –...

(VIDEO) Këndvështrim objektiv i botës, ia vlenë ta shihni, do të ju ndryshojë!

Share // < ![CDATA[ (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sq_AL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js,...

(VIDEO) Këshillat e Llukmanit të Urtë – Hoxhë Imer Alili

Share(VIDEO) Këshillat e Llukmanit të Urtë – Hoxhë Imer Alili(VIDEO) Këshillat e Llukmanit të Urtë – Hoxhë Imer Alili VËMENDJE: Kliko mbi VIDEO dhe do ju hapet programi YOUTUBE! Linku: https://www.youtube.com/watch?v=tXimSFOnjWU&feature=share FRESKIRINORE.COM ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

(VIDEO) Shikojeni Recitimin e Kur’an-it nga një njeri i pastrehë…

ShareAllahu ia hapte miresite e Tij te pafundme ketij robi, qe i recitoi kaq bukur ajetet e librit te bekuar, fjalet e Allahut. // < ![CDATA[ (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return;...

Kur’ani qetësues për muslimanin – Project Jumu’ah (VIDEO)

ShareTema: Kur’ani qetësues për muslimanin Ligjëron: Afet ef.BEADINI Projekt ky realizuar nga Xhamia Hamza në bashkëpunim me portalin FRESKIRINORE Vëmendje: Kliko në VIDEO dhe në mënyrë automatike LIGJËRATA do hapet në programin...

(VIDEO)E pyeti një Ortodoks Mulla Jakup Asipin: Ju muslimanët a duhet të ecni me kohën ?

Share // < ![CDATA[ // < ![CDATA[ (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sq_AL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3";...

(VIDEO)Këngëtari DANI: Çdo sekondë duhet dërguar salavatë Pejgamberit alejhi selam

Share Këngëtari Dani flet për lutjet ndaj Pejgamberit Muhamedit Alejhi Selam Pas namazit të Xhumas Peace TV intërvistoi qytetarët e Pejës rreth temes që ishte për Pejgamberin aty një prononcim e dha edhe këngëtari i mirënjohur Ramadan...

Pleqtë na sjellin freskinë e rradhës (VIDEO)

ShareNjë grup njerëzish të shtyer në moshë, sjellin freskinë e rradhës enkas për publikun…Një grup njerëzish të shtyer në moshë, sjellin freskinë e rradhës enkas për publikun…Një grup njerëzish të shtyer në moshë,...