3:16 pm - Sunday January 20, 3737

Archive: Video Subscribe to Video

(VIDEO) Rast i rëndë: Tre jetimë nën kujdesin e gjyshit të sëmurë

ShareËshtë vetëm 8 vjeçar, por i është trashëguar detyra e kryefamiljarit.  Kjo pasi, Idrizit nga fshati Çajlanë i Sarajit, babai i ka vdekur një muaj më parë, ndërsa nëna e ka braktisur. Kështu atij i është ngarkuar barra...

(VIDEO)-Kur të vdes,më digjni-Prof Dr Muhamed Arifi

Share ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

Leni fjalet, ndihmoni te varferit ne kete acarë! Hoxhë Husamedin Abazi

Share KLIKO MBI VIDEO – ekran i plotë Leni fjalet, ndihmoni te varferit ne kete acarë! Hoxhë Husamedin Abazi lsamedin Abazi Hutbëja e Javës Leni fjalet, ndihmoni te varferit ne kete acarë! Hoxhë Husamedin Abazi Xhamia “Hasan Beg”...

VIDEO: Mr. Amet Memedi – Sahabiu dhe uji (Rregulli i ujitjes)

ShareMos te ju ik kjo VIDEO, Allahu e shperbleft hoxhen e nderuar… // < ![CDATA[ // < ![CDATA[ (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src...

E vërteta rreth Isras dhe Miraxhit – Hoxhë Ahmed Memedi

SharePa të meta është Lartëmadhëria e Atij që robin e Vet e aloi në një pjesë të natës prej Mesxhidi Haramit (prej Qabes) gjer në Mesxhidi Aksa (Bejti Mukaddes), rrethinën e të cilës Ne e kemi bekuar, (ia bëmë këtë udhëtim)...

Sureja Kehf për gjithë ata që nuk dinë arabisht,me titra Latinisht & (VIDEO)

ShareEL-HEMDU LILLAHIL-LEDHI ‘ENZELE ‘ALA ‘ABDIHIL-KITABE WE LEM JEXH’AL LLEHU ‘IWEXHA (EL-KEHF: 1). KAJJIMÆN LIJUNDHIRE BE’SÆN SHEDIDÆN MIN LEDUNHU WE JUBESHSHIREL-MU’UMININEL-LEDHINE JA’MELUNE ES-SALIHATI ‘ENNE LEHUM ‘EXHRÆN...

Emine Seferi rrezikon të mbetet në rrugë, e braktisur nga familja (VIDEO)

ShareEmine Seferi rrezikon të mbetet në rrugë, e braktisur nga familja. Ajo thot nevoja është se mund të del të lyp rruges, por halli se është e semure. Gruaja kerkon strehim, se paku një dhomë, vetëm hallkit mos flasin. Shih Videon: http://freskirinore.com/wp-content/uploads/2015/04/353644914831532.mp4 ©...

Për herë të parë shohin muslimanë të bardhë, shikoni reagimin…(VIDEO)

ShareEmocionale! Për herë të parë shohin muslimanë të bardhë, shikoni reagimin. Video: http://freskirinore.com/wp-content/uploads/2015/04/wpid-10152670505510518.mp4 © 2015, FRESKIRINORE. All rights reserved. ShareShpërndaje:TweetPrintEmail