ALKOOLI !

Alkooli është një mjet tretës i shkëlqyeshëm kur përdoret në mjekësi.
Por, nëse përdoret në jetën e përditshme mund të kthehet në një mjet
tretës të tmerrshëm. Së pari i tretë:

* Qelizat e trurit,

E pastaj

* Familjen
* Martesën
* Paratë
* Miqësinë
* Marrëdhëniet e punës
* etj. etj.

* Por, në asnjë rast dhe në asnjë mënyrë nuk i tretë problemet !

Nga gjermanishtja Bekim Rrahimi

Gjithashtu mund të lexoni:

Gjithashtu mund të lexoni:

Mr.Iljasa Salihu

Kur loti ndërron shtratin!

Zekerija Rushani

Mos u deshpero, sepse deshperimi eshte tradheti

Mr. Iljasa Salihu

Akuzë të pamend e të pavend!

VIDEO LIGJERATA E DITES SE XHUMA

Më të fundit:

Posted by on September 20, 2011. Filed under Tema Islame. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

One Response to ALKOOLI !

  1. alkoli i sherben me se miri te turpshemve ne takimin e par :D :D :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>