2:08 pm - Wednesday January 17, 2018

Mesimet nga Ebu Bekr, Omer, Uthman, Ali r.a/VIDEO/Project Jumu’ah

Shqipron ef.Saramati

Shqipron ef.Saramati

Të nderuar miq të portalit Freskirinore, në saje të projektit të xhumasë ju sjellim Hutben e rradhës nga hoxha i nderuar Shqipron ef.Saramati, njëherit Redaktor i projektit JUMU’AH.

Vetem Allahun xh.sh e adhurojme, vetem Allahun e madheruar e lavderojme dhe vetem Allahun per t’gjitha begatite, bereqetet, nimetet qe na ka dhururar Ai, vetem Ate e Falenderojme.

Salavatet, selamet tona, pershendetjet tona jane per me te zgjedhurin e te derguarve, per vulen e Pejgamberise Muhamedin s.a.v.s, familjes se tij te ndershme, shokeve te tij fisnik dhe te gjitha ata te cilet e kane ndjekur dhe do ta ndjekin rrugen e pejgamberit a.s.v.s deri ne diten e gjykimit.

…pashe te gjithe miqte, te dashurit e mi, mirepo nuk pashe mik me te mire sesa ruajtja e gjuhes… [Omer r.a]

-Nese gjuha jote nuk permend pergojimin, nuk e shperndan pergojimin, eshte miku me i mire!

Ju lutem SHPERNDAJE që inshaAllah dotë depertoj në mënyrë pozitive tek vëllezerit dhe motrat tanë musliman…

 

___VIDEO______Project Jumu’ah_______Shqipron ef. SARAMATI______

_____________________
Project JUMU’AH/ Freskirinore.com

Sh.S

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Dita e Xhuma ne Xhamite Tona - Project

No comments yet.

Leave a Reply