2:10 pm - Wednesday January 17, 2018

Nijeti i Kurbanit, a duhet të bëhet, si dhe kur duhet të bëhet ?

image

Nijeti i çdo adhurimi mjafton me mendje dhe me zemër, kurse gjuha e argumenton atë që është në zemër.
Nijeti i kurbanit është kusht; që të përcaktohet lloji i Kurbanit, dhe për kend po therret.
Koha e nijetit është kur të therret kurbani, kurse mënyra është:
“O Allah ky është prej Teje dhe për Ty.Vendosa ta e therri këtë kurban për mua dhe familjen time”.

Shkruan: hoxhë Ragmi Destani

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Bajrami, Pa Kategorizuar

No comments yet.

Leave a Reply