3:33 pm - Wednesday January 17, 2018

Ofertë: Tanimë në portalin www.freskirinore.com keni mundësinë të aplikoni për SPONZOR gjeneral…

Vizitor, Miq, Fansa dhe ju shfletues të nderuar, tanimë në portalin www.freskirinore.com keni mundësinë të aplikoni për SPONZOR gjeneral për vitin 2016-2017-..- ?

Ofertë:
-Emri i firmes tuaj do te lexohet nga te gjithe vizitoret sepse do te vendoset në Çdo Postim, Home Page etj…
-Logoja e Firmes, Kompanisë, Biznesit,Organizatës apo Veprimtarisë tuaj do të jetë e vendosur në BALLINE(home) të faqes-website, dhe në gjitha postimet e publikuara në portal-website që nga viti 2009, e deri në mbarimin e kontratës!
-Reklamën e juaj çdo ditë do e shohin nga 7000 deri 9000 vizitorë dhe çdo ditë mbi 79.880 shfletues.
-Kontrata bëhet vjetore apo mundet edhe 6 mujore.
-Programet, Kuizi që do mbahet gjatë Muajit Ramazan do të bëhen në emër të kompanise tuaj !!!(Sipas dëshirës)

REKLAMA e juaj do te jetë e publikuar në GOOGLE dhe ju do të beheni më te njohur në treg, prandaj shfrytëzojeni këtë mundësi,Dëshirë tuajën sepse vetëm Freskirinore.com ua mundeson këtë OFERTË me çmim të volitshëm dhe të pranuar në tregun e mediave online !

*Oferta vlen për njerëz të sinqertë !

Ofertë për gjithë ju Miq, Fansa, dhe admirues të Publicitetit….

Për më shumë detaje-info, na kontaktoni:

Email:
freski_rinore@live.com
freskirinore1@gmail.com
info@freskirinore.com

Phone(Viber,Facebook,Whatsapp):
+389 73 223 666
+389 71 532 525
+389 78 454 880

www.freskirinore.com çdo ditë ju sjell Freski…

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Postime t'reja

No comments yet.

Leave a Reply