2:11 pm - Wednesday January 17, 2018

Allahu është mëshirues, të tillë duhet të jenë edhe besimtarët – hoxhë Afet Beadini / JUMU’AH PROJECT

Provoni t’i numëroni mirësitë dhe bekimet e Allahut me të cilat Ai ju furnizoi në jetën tuaj.

Filloni me frymëmarrjen, rrahjet e zemrës, shqisat e të pamurit, të nuhaturit, të prekurit, mundësisë së buzëqeshjes…

Vazhdoni më tutje me ushqimin e preferuar, çatinë mbi kokë, njerëzit që ju duan…

Ktheni kokën kah qielli i kaltër, bukurinë e çdo peme, rrezet e diellit në fytyrën tuaj dhe madhështinë e hënës deri sa lind…

Vazhdoni me numërimin…

Ju sjellim ligjëratën e ditës së Xhuma, projekt ky që realizohet në bashkëpunim me Xhaminë Hamza dhe gjitha Video ligjëratat i gjeni të vendosura nē portalin www.freskirinore.com
•••Ligjērues: Afet ef.BEADINI•••

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Dita e Xhuma ne Xhamite Tona - Project, Postime t'reja, Video

No comments yet.

Leave a Reply